Laat je kind zijn favoriete duimhoesje kiezen

Als je besluit om bij ons een duimhoesje te bestellen, laat je kind het favoriete duimhoesje kiezen. Op deze manier zijn ze er weer meer bij betrokken. De katoenen stofjes waarmee de hoesjes gemaakt worden zijn door mijn eigen kinderen uitgekozen en vallen dus zeer zeker bij kinderen in de smaak.

Lees onderstaande email die ik kreeg van Danielle. Zij heeft haar zoontje ook zelf het duimhoesje uit laten kiezen met en schitterend resultaat als gevolg. Het is gelukt en hij is gestopt met duimen!

“We hebben in de afgelopen jaren van alles geprobeerd om onze zoon te helpen met het stoppen met duimen. Helaas had niks gewerkt. Enkele weken geleden hebben wij hem een filmpje laten zien wat er gebeurt met zijn gebit als hij zoveel duimt (tanden naar voren duwen) en hebben we hem het nieuwe duimhoesje laten uitzoeken. Vervolgens hebben wij deze eerst op alle moeilijke momenten laten dragen (tv kijken, auto rijden, slapen) en daarna hebben we het afgebouwd. Nu slaapt hij er alleen nog mee, maar doet hij het duimen overdag niet meer (ook zonder duimhoesje niet meer). Hij wil nu ook de nacht zonder hoesje proberen en het lijkt allemaal zo goed als klaar te zijn. Super!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *