arrow_drop_up arrow_drop_down
29 juni 2020 

Laat je kind zijn favoriete duimhoesje kiezen

Als je besluit om bij ons een duimhoesje te bestellen, laat je kind het favoriete duimhoesje kiezen. Op deze manier zijn ze er weer meer bij betrokken. De katoenen stofjes waarmee de hoesjes gemaakt worden zijn door mijn eigen kinderen uitgekozen en vallen dus zeer zeker bij kinderen in de smaak.

Lees onderstaande email die ik kreeg van Danielle. Zij heeft haar zoontje ook zelf het duimhoesje uit laten kiezen met en schitterend resultaat als gevolg. Het is gelukt en hij is gestopt met duimen!

“We hebben in de afgelopen jaren van alles geprobeerd om onze zoon te helpen met het stoppen met duimen. Helaas had niks gewerkt. Enkele weken geleden hebben wij hem een filmpje laten zien wat er gebeurt met zijn gebit als hij zoveel duimt (tanden naar voren duwen) en hebben we hem het nieuwe duimhoesje laten uitzoeken. Vervolgens hebben wij deze eerst op alle moeilijke momenten laten dragen (tv kijken, auto rijden, slapen) en daarna hebben we het afgebouwd. Nu slaapt hij er alleen nog mee, maar doet hij het duimen overdag niet meer (ook zonder duimhoesje niet meer). Hij wil nu ook de nacht zonder hoesje proberen en het lijkt allemaal zo goed als klaar te zijn. Super!”

Over de schrijver
Ik weet als geen ander hoe het is om je kind te laten stoppen met duimen. De ‘stoppen met duimen’ hoesjes die ik verkoop zijn uit een pure noodzaak ontstaan. Onze dochter, Imen, had na haar geboorte een enorme zuigbehoefte. We zijn toen begonnen met een speentje, maar dat vond ze helaas helemaal niets. Kort na haar geboorte heeft ze haar duim gevonden en het heeft 6 lange jaren geduurd voordat we de gewoonte konden doorbreken. Mijn man en ik hebben werkelijk alles geprobeerd; intapen, vieze nagellak, tabasco, omkopen, smeken…niets hielp! Totdat ik, toen ze 6 jaar was, uit pure wanhoop achter de naaimachine ben gaan zitten om een duimhoesje te maken. De rest is geschiedenis :-)
Reactie plaatsen