Veelgestelde vragen

Verzenden

De verzendkosten binnen Nederland bedragen: € 4,00 per bestelling en naar België € 8,95  per bestelling.

Bestellingen worden op bestelling gemaakt en worden uiterlijk binnen vijf werkdagen na de bestelling verstuurd. De pakketdiensten hebben het erg druk op dit moment en het kan voorkomen dat een pakketje er iets langer over doet.

Doorgaans worden onze bestellingen verstuurd via een brievenbuspakje. U hoeft hier dus niet voor thuis te blijven. Wanneer uw bestelling middels pakketdienst wordt verstuurd, wordt uw pakket twee keer aangeboden. Lukt dat niet? Dan kunt u uw pakket ophalen bij uw postkantoor (voor onze klanten uit België kan dit afwijken).

Ja, zodra wij jouw bestelling verzenden ontvang je een mail om je pakketje te volgen.

De meeste bestellingen worden verzonden met PostNL.

Betalen

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen:

  • iDEAL
  • Bankoverschrijving
  • MisterCash
  • Belfius
  • KBC/CBC

Ja, zodra wij jouw betaling hebben ontvangen, ontvang je binnen enkele minuten een orderbevestiging. Heb je deze na 15 minuten nog niet ontvangen? Neem dan even contact op met onze klantenservice via het contactformulier

Dit is geen probleem. Stuur ons zo snel mogelijk een mail via het contactformulier en wij doen ons best doen om de fout aan te passen.

Retourneren

Ja dat kan, bestellingen kunnen binnen 14 werkdagen geretourneerd worden. Op de pagina retourneren, vind je een retourformulier en alle uitleg over het retourneren van je bestelling.

De kosten die je maakt om je bestelling aan ons terug te sturen, zijn voor eigen rekening.

Producten

Jazeker! Ouders zijn superblij als hun kinderen stoppen met duimen en laten ons dit altijd heel graag weten. Op deze website staat een selectie van de berichten die blije ouders ons toegestuurd hebben. Daarnaast worden onze duimhoesjes aanbevolen door tandartsen, mondhygiënisten en logopedisten in Nederland en België.

Elk kind is anders. Sommige kinderen hebben een langere tijd nodig om te stoppen met duimen. We kunnen helaas geen garanties geven dat het gaat lukken met onze duimhoesjes. Door alle positieve berichten, die we van ouders en zorgverleners hebben gekregen, hebben we echter wel hele goede hoop.

Elk kind is anders. Het ene kind is met 1 week zindelijk en het andere kind doet er maanden over. Stoppen met duimen is net zo. We hebben wel eens een bericht van een ouder gekregen dat haar kind na 4 dagen het duimhoesje dragen al gestopt was met duimen. We hebben echter ook herhaalbestellingen gekregen van een ouder wiens kind na 6 maanden nog niet gestopt was. We hebben ook wel eens een retournering gekregen van een ouder. Haar kind was zo ontzettend boos geworden dat ze een duimhoesje kreeg, dat ze van het ene moment op het andere moment is gestopt met duimen (leukste retournering ooit 😉 ) Het is helaas van te voren niet in te schatten hoe je kind er mee om zal gaan.

Hoe jij als ouder ermee om gaat is ook zeker van invloed. Als je kind het hoesje af doet en jij gaat hier niet consequent mee om, dan kan het ook een stuk langer gaan duren. Je moer er dus als ouders ook volledig voor willen gaan, consequent zijn en doorzetten!

Ons duimhoesje is in feite een van stof gemaakte duimbeschermer. Hij gaat als een handschoen over de duim heen en is stevig om de pols vastgezet met plastic drukknopen. Een kind kan het hoesje zelf af doen. Dit geeft ze een mate van zelfstandigheid als ze bv hun handen willen wassen.

Sommige kinderen zullen uiteraard de duimhoesjes ook uit doen omdat ze willen duimen. Dan komt de inzet van de ouders om de hoek kijken. De ouders hebben namelijk een net zo belangrijke rol bij het stoppen met duimen als de kinderen. Als het kind het duimhoesje af doet om te kunnen duimen, dan is het aan de ouders om door te zetten en het duimhoesje weer om te doen. Net als bij andere opvoedkundige taken is het belangrijk om consequent te zijn. Ervaring leert dat kinderen op een gegeven moment door hebben dat af doen geen zin heeft en het duimhoesje omhouden.

Om de beste resultaten te bereiken is het het beste is om de duimhoesjes dag en nacht te dragen. Kinderen leren de wereld kennen met hun handen. De duimhoesjes gaan dus vies worden. Om altijd een schoon hoesje klaar te hebben liggen om om te doen adviseren we je om twee of drie hoesjes te kopen. We snappen dat dit een investering is. Daarom komen je tegemoet door je korting te geven bij afname van meer hoesjes. De hanteren onderstaande staffelkorting:

Aantal hoesjesKorting
215%
320%
4 – 1025%

De uiteindelijke prijs wordt in de winkelmand berekend, dus het kunnen verschillende hoesjes zijn.

De duimhoesjes zijn gemaakt van 100% katoen. Was ze niet hoger dan 40 graden celcius en doe ze niet in de droger i.v.m. krimpen.