Maak kennis met Nietmeerduimen.nl

Wij weten als geen ander hoe het is…

De ‘stoppen met duimen’ hoesjes die ik verkoop zijn uit een pure noodzaak ontstaan. Onze dochter, Imen, had na haar geboorte een enorme zuigbehoefte. We zijn toen begonnen met een speentje, maar dat vond ze helaas helemaal niets. Kort na haar geboorte heeft ze haar duim gevonden en het heeft 6 lange jaren geduurd voordat we de gewoonte konden doorbreken.

Mijn man en ik hebben werkelijk alles geprobeerd; intapen, vieze nagellak, tabasco, omkopen, smeken…niets hielp! Totdat ik, toen ze 6 jaar was, uit pure wanhoop achter de naaimachine ben gaan zitten om een duimhoesje te maken.
Na ongeveer 3 weken merkten we dat de duimbehoefte overdag weg was en ruim een week later wilde ze hem s’nachts ook niet meer om. Haar duimpje was weer veranderd in een mooie gezonde duim.

“Ik hoop dat onze ‘stoppen met duimen’ hoesjes andere kindjes ook gaan helpen.” Dit was een zin die ik bij de start van de webshop op de site heb gezet. Nu (juni 2022) ruim 2 jaar later, kan ik zeggen dat er al vele honderden kinderen gestopt zijn met duimen dankzij onze duim- en vingerhoesjes. En hier ben ik natuurlijk supertrots op!

Wat ouders over ons zeggen