arrow_drop_up arrow_drop_down
Imen duimt

Met dit duimelotje is alles begonnen

Wij weten als geen ander hoe het is…

De ‘stoppen met duimen’ hoesjes die ik verkoop zijn uit een pure noodzaak ontstaan. Onze dochter, Imen (het duimelotje op de foto), had na haar geboorte een enorme zuigbehoefte. We zijn toen begonnen met een speentje, maar dat vond ze helaas helemaal niets. Kort na haar geboorte heeft ze haar duim gevonden en het heeft 6 lange jaren geduurd voordat we de gewoonte konden doorbreken. Mijn man en ik hebben werkelijk alles geprobeerd; intapen, vieze nagellak, tabasco, omkopen, smeken…niets hielp! Totdat ik, toen ze 6 jaar was, uit pure wanhoop achter de naaimachine ben gaan zitten om een duimhoesje te maken. Na ongeveer 3 weken merkten we dat de duimbehoefte overdag weg was en ruim een week later wilde ze hem 's nachts ook niet meer om. Haar duimpje was weer veranderd in een mooie gezonde duim.

Ik hoop dat onze ‘stoppen met duimen’ hoesjes andere kindjes ook gaan helpen.

Petra en Imen

Niet meer duimen

Hiermee helpen we je kind te stoppen met duimen

Hoesjes voor 

de duim

Duimen is een gewoonte, daarom zal de duim vaak ongemerkt in de mond verdwijnen. Een duimhoesje herinnert je kind dit niet te doen. 

Hoesjes voor

de vinger(s)

We maken ook vingerhoesjes tegen het zuigen op de vingers. De hoesjes kunnen worden gemaakt voor verschillende vingercombinaties.

Hoesjes geheel naar wens gemaakt

Dit zijn hoesjes die we speciaal op maat maken op basis van jouw eigen wensen. Bv. voor kinderen die op zowel de duim als een vingerzuigen.

Extra motivatie om duimen te stoppen

Motiverende hulpmiddelen om je kind te ondersteunen bij het opgeven van deze gewoonte. O.a. beloningskaarten en een spannend boekje.