Maak kennis met Nietmeerduimen.nl

Onze duimhoesjes zijn voor kinderen die willen stoppen met duimen, maar nog een beetje hulp nodig hebben tijdens de moeilijke momentjes zoals bv. s’nachts. De duimhoesjes zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar. Alle hoesjes zijn geschikt om dag en nacht te dragen.

Dit zeggen andere ouders over ons!

Geluk bij een ongeluk

Nadat ze op haar gezicht is gevallen, vertelde de tandarts dat ze niet meer mocht duimen. Ze kreeg een duimhoesje van haar moeder en sindsdien heeft ze niet meer geduimd!

Niet gedacht dat dit zou lukken!

Ik had het niet verwacht dat het zou lukken maar dankzij jouw duimpjes is dat wel het geval! Ontzettend bedankt en nog veel succes ermee!”

In één week tijd van het duimen af!

Dankzij het duimhoesje is onze dochter Norah van 5 jaar in een week tijd van het duimen af! We hebben ook de stickers gebruikt en de beloningskaart. Heel blij met het duimhoesje wat ze zelf had uitgekozen.

Wij weten als geen ander hoe het is…

De ‘stoppen met duimen’ hoesjes die ik verkoop zijn uit een pure noodzaak ontstaan. Onze dochter, Imen, had na haar geboorte een enorme zuigbehoefte. We zijn toen begonnen met een speentje, maar dat vond ze helaas helemaal niets. Kort na haar geboorte heeft ze haar duim gevonden en het heeft 6 lange jaren geduurd voordat we de gewoonte konden doorbreken. Mijn man en ik hebben werkelijk alles geprobeerd; intapen, vieze nagellak, tabasco, omkopen, smeken…niets hielp! Totdat ik, toen ze 6 jaar was, uit pure wanhoop achter de naaimachine ben gaan zitten om een duimhoesje te maken.
Na ongeveer 3 weken merkten we dat de duimbehoefte overdag weg was en ruim een week later wilde ze hem s’nachts ook niet meer om. Haar duimpje was weer veranderd in een mooie gezonde duim.

Ik hoop dat onze ‘stoppen met duimen’ hoesjes andere kindjes ook gaan helpen.