Wat is een nietmeerduimen-hoesje?

Je bent misschien op onze website terecht gekomen omdat je een kind hebt dat duimt. In alle wanhoop heb je waarschijnlijk alles al geprobeerd en steeds weer gaat die hardnekkige duim in de mond. Ik kan denk ik wel raden wat je allemaal al hebt geprobeerd: tape, pleisters, vies-smakende nagellak, een sok, sambal en misschien ook wel schreeuwen. Mijn man en ik hebben het allemaal meegemaakt. In mijn volle wanhoop ben ik achter de naaimachine gekropen en heb ons eerste duimhoesje gemaakt.

Wat is een duimhoesje eigenlijk?

Ons duimhoesje is in feite een van stof gemaakte duimbeschermer. Hij gaat als een handschoen over de duim heen en is stevig om de pols vastgezet met plastic drukknopen.
De duimhoesjes zijn beschikbaar in 5 verschillende maten: extra-small, small, medium, large en extra-large. Bij je bestelling vragen we je de duim op te meten om de maat van het hoesje te bepalen. Ze passen zowel om de rechterhand als om de linkerhand.
Heb je een grotere maat nodig? Dit is geen probleem. Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden hiervoor te bespreken.

Waar zijn de duimhoesjes van gemaakt?

De duimhoesjes zijn gemaakt van 100% katoen en kunnen gemakkelijk en veilig gewassen worden. Ze zijn beschikbaar in verschillende vrolijke en speelse designs. Mijn eigen kinderen hebben de hoesjes uitgekozen en deze vallen dus zeker in de smaak bij kinderen.
Omdat de hoesjes van stof gemaakt zijn, zijn ze wat vriendelijker voor de kinderhandjes dan bijvoorbeeld de duimbeschermers die van plastic gemaakt zijn.
Ga naar de winkel en kijk welke hoesjes beschikbaar zijn!

Wanneer draag je een duimhoesje?

De ervaring leert ons dat onze duimhoesjes het meest effectief zijn als ze dag en nacht gedragen worden. Het duimhoesje is zo ontworpen dat het niet de gehele hand omvat. Voordeel hiervan is dat je kind gewoon door kan gaan met de dagelijkse bezigheden, zoals schrijven, tekenen of knutselen.
Zorg dat je kind het duimhoesje de hele dag door draagt, maar zeker op de moeilijke momenten op de dag. Bij het TV kijken, als ze zich vervelen en als ze naar bed gaan. Dit zijn toch de momenten dat de duim sneller de mond in gaat.

Verschillende ouders hebben ons al een heel blij bericht gestuurd, omdat hun kinderen gestopt zijn met duimen dankzij onze duimhoesjes. Lees hier wat deze ouders te vertellen hebben.

Lees de succesverhalen van andere kinderen die inmiddels gestopt zijn met duimen door onze duimhoesjes!