Werken de duimhoesjes echt?

Regelmatig krijgen we ‘Hoera, het is gelukt!’ berichten. Trotse ouders laten ons graag weten hoe het gegaan is met de stoppen met duimen hoesjes.

‘Ik had niet verwacht dat dit echt zou werken’

Éen van onze blije klanten is Lindsay, de moeder van Yara. Ze stuurde me onderstaand bericht via onze Facebookpagina.

Hallo Petra!
We zijn inmiddels 30 dagen verder en ik wou je even laten weten hoe ontzettend blij we wel zijn met de “duimpjes”. Yara is net 4 jaar geworden en duimde altijd bij het tv kijken, als ze moe was en vooral ‘s nachts. Sinds ze met de duimpjes slaapt is ze eveneens ook met duimen achter tv gestopt! Vandaag de 30 dagen gehaald en mocht ze eindelijk haar cadeautje openmaken dat ik al in januari had gekocht maar ik kreeg haar er niet toe om te stoppen. Ik had het niet verwacht dat het zou lukken maar dankzij jouw duimpjes is dat wel het geval! Ontzettend bedankt en nog veel succes ermee!

Lindsay heeft voor Yara een mooie beloningskaart gemaakt. Deze kaart heeft zeker bijgedragen aan dit mooie resultaat! Ook een duimpje omhoog voor mama Lindsay! 🙂

Ouders aan het woord

Bekijk hier de ‘Reviews‘ pagina, met nog meer kinderen die gestopt zijn met duimen dankzij onze duimhoesjes!

Elk kind is anders. Sommige kinderen hebben een langere tijd nodig om te stoppen met duimen. We kunnen helaas geen garanties geven dat het gaat lukken met onze duimhoesjes. Door alle positieve berichten hebben we echter wel hele goede hoop.