Reviews

Dit zijn reviews die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen van ouders van wie kinderen gestopt zijn met duimen. We zijn ontzettend blij en trots om te zien dat onze duimhoesjes écht werken!

De reviews komen bij ons binnen via het emailformulier op de website, Google, Facebook en Webwinkelkeur.

Super leuke duimhoesjes Super leuke duimhoesjes. Ze zijn het geld echt waard! Mijn bonus dochter van 3 jaar vind ze helemaal geweldig, dit is een leuke manier haar te stimuleren om te stoppen met duimen. Ik hebben zelfs een tweede bestelling geplaatst met nog 3 duimhoesjes zo tevreden zijn we ermee. Ik wil wel nog een heel lovend compliment maken, want we vinden de duimhoesjes echt geweldig. Overal waar we komen kijken de mensen erna en vinden ze het een geweldige uitvinding en wordt er gevraagd waar ze te verkrijgen zijn 🙂
Stefanie Avatar
Stefanie
Sinterklaas, een extra motivatie! Elise deed al een aantal pogingen om te stoppen met duimen maar het was echt lastig voor haar. Ze duimt vooral als ze moe is en haar knuffel bij haar heeft. We probeerden al verschillende dingen (bytex, duim omwinden, haar knuffel vervangen door een supergrote die ze zelf mocht kiezen, ....) maar niets was een blijvende oplossing. En hoewel ze zelf ook heel gemotiveerd is, het blijft echt moeilijk. Toen we de duimhoesjes online vonden leek dit ons het echt proberen waard en tot nu toe met succes. De eerste avond vond ze het lastig maar de volgende avond was ze heel trots om te zeggen dat ze terug haar duimhoesje zou aandoen en niet meer zou duimen. En nu is het een deel van ons avondritueel geworden. We koppelden er ook een beloning aan, want ook Sinterklaas ziet dat ze niet meer duimt ..... een extra motivatie ! We zijn trots op onze meid en blij dat we de duimhoesjes online gevonden hebben.
Sarah Naert Avatar
Sarah Naert
Fantastisch hulpmiddel Floor is al van in de buik een hardnekkige duimzuiger. We wisten dan ook dat afleren bij haar moeizaam zou verlopen. Het heeft heel lang geduurd voor we haar konden overtuigen dat duimen niet goed is voor haar tandjes. Nu zus ook het duimen wil afleren leek het ons het ideale moment om het samen aan te pakken. En hoewel ze de eerste dagen fel protesteerde om het duimhoesje aan te doen, is het nu ook een deel geworden van ons avondritueel. Ze is supertrots dat ze niet meer duimt en wij hadden eigenlijk niet durven hopen dat het zo vlot ging gaan. We zijn heel trots op haar. De duimhoesjes zijn een fantastisch hulpmiddel!
Sarah Naert Avatar
Sarah Naert
Elke euro waard! Fantastisch product! Al twee fanatieke duimers in een paar weekjes en zonder gedoe er vanaf geholpen. Elke euro waard! (zeker als je bedenkt wat je uitspaart bij de orthodontist).
Tim Avatar
Tim
Nu is hij er al helemaal vanaf en super trots! Sem is 2 weken geleden begonnen met het hoesje om zijn duimpje en het ging vanaf het eerste moment super goed, wat een uitvinding! Nu is hij er al helemaal vanaf en super trots!
 Remy Geraedts Avatar
 Remy Geraedts
Zeker aan te raden! Onze dochter van 5 doet de duimhoesjes met plezier om, ze zitten fijn en werken goed. Eerst had ik een te grote maat, maar Petra heeft me hier super fijn en snel mee geholpen. Zeker aan te raden!
Geeke Avatar
Geeke
Goede ervaring! Mooie, lekker zittende en stevige duimhoesjes waardoor stoppen met duimen een stuk leuker wordt! Daarnaast een uitstekende klantenservice: de polsbandjes zijn direct ruimer gemaakt toen ik ze toch iets te strak vond zitten. Goede ervaring!
Roos Avatar
Roos
Door het hoesje verdween de gewoonte Door het hoesje verdween de gewoonte om de duim in de mond te steken als ze moe is.
Anja Michalski Avatar
Anja Michalski
Leuk duimhoesje Leuk duimhoesje. Vond het wel erg prijzig! De maat was aan de kleine kant. Had (ondanks het meten) een maatje groter moeten kopen. Maar sinds 1,5 week heeft dochterlief niet meer geduimd!
Esmeralda Avatar
Esmeralda
Duidelijke uitleg Duidelijke uitleg op de site over hoe alles opgemeten moet worden. Ondanks vakantie snelle levering van een mooi product.
Jolanda van der Laan Avatar
Jolanda van der Laan
Knappe jongen en hele trotse ouders! Bastiaan duimt al 5 jaar lang de gehele dag door. Overdag en savonds. Nadat hij ons voor de vakantie liet weten dat hij wel wilde stoppen hebben we de duimdoekjes besteld. Hij mocht zelf de kleuren uitzoeken. Eenmaal begonnen was het toch wel moeilijk en deed hij ze vaak zelf weer af. Na 3 weken zijn we een adventkalender gaan introduceren, van Playmobil. Elke dag, na een dag en avond niet duimen mocht hij een vakje openmaken waar een klein cadeautje in zat. Dit werkte voor hem heel goed. Een beloningssysteem. En elke dag was hij trots als hij weer een dag niet had geduimd. Het werd ook makkelijker voor hem. Vandaag heeft hij de 24e en laatste vakje open gemaakt en is hij officieel geslaagd en gestopt met duimen. Knappe jongen en hele trotse ouders!
Mariska Barnhoorn Avatar
Mariska Barnhoorn
Alle pogingen om haar te helpen om te stoppen met duimen werkte niet. Eind mei plaatste ik een bestelling voor duimhoesjes voor onze dochter Anna van 4 jaar (in augustus wordt zij 5).
Anna duimde enorm veel, in bed maar ook tijdens rust momentjes. Dit had ook invloed op de vorming van haar gebit, mondspanning en spraak. Maar alle pogingen om haar te helpen om te stoppen met duimen werkte niet. Over pleisters duimde zij gewoon heen, nagellak deed ook niet zo veel en stickerkaarten konden Anna ook niet motiveren.
Iets wat sceptisch bestelde ik 2 mooie, roze duimhoesjes met unicorns. We hingen toch weer een stickerkaart op en Anna werd thuis en op school gemotiveerd om te stoppen. En wat ging dat goed!! Ze viel de eerste tijd wat moeilijker in slaap maar ze accepteerde de mooie hoesjes heel goed. Nu, eind juli, kan ik echt zeggen dat Anna gestopt is met duimen! Zo knap!
De duimhoesjes blijft ze nog even dragen tijdens het slapen, maar waarschijnlijk is dat niet echt meer nodig.
Zou Anna zo'n mooie diploma van jou mogen ontvangen? Alvast bedankt!
Hester van den Dungen  Avatar
Hester van den Dungen 
Goede kwaliteit Uitstekende persoonlijke service, snelle levering en goede kwaliteit.
L. van Eekeren Avatar
L. van Eekeren
Ik zou het iedereen aanraden! Bij de logopedie zagen we jullie folder. Ties vond de dino's meteen heel stoer. Op zijn eigen initiatief een duimhoesje besteld. Ties duimde tijdens het slapen en als hij zijn favoriete knuffel had. De eerste avond was moeilijk - 'hij kon toch niet slapen zonder zijn duim'? Maar uiteindelijk viel hij in slaap. Avond twee ging het al een stuk beter en vanaf toen was het niet meer moeilijk met het naar bed gaan. Ik merkte dat hij de duim al niet meer automatisch in zijn mond deed als hij zijn knuffel vast had. Uiteindelijk hebben we het vier weken volgehouden, om er zeker van te zijn dat het geen gewoonte meer zou zijn. Na een nacht het hoesje om de verkeerde duim te hebben gedaan, wisten we het zeker, het was gelukt! We zijn mega trots op Ties en hij ook op zichzelf. Ik zou het iedereen aanraden!
Karen Joppen Avatar
Karen Joppen
Slissen en slappe mondspieren Jill duimde al vanaf haar geboorte. Ze had ql eens logopedie gehad en moest weer. Nu ivm slissen en slappe mondspieren. Maar ze mocht niet eerder komen dan dat ze gestopt was met duimen. Van de logopedist kregen we de duimhoesjes als tip. Jill was zeer gemotiveerd, want ze wilde ook weer naar logopedie. Op de website van niet meer duimen hebben we 2 duimhoesjes besteld, het boekje van Luuk en de beloningskaarten. Die werkten enorm goed. Bij elke kaart die ze vol had, mocht ze een kadootje uitkiezen. Iets wat ze van tevoren al had bedacht. Bij de laatste kaart was de beloning een dagje zwemmen in een tropisch zwemparadijs. Al na 2 kaarten had ze de duimhoesjes niet meer nodig en is het duimen gestopt. We zijn zoooooo trots op haar. En de logopedie is inmiddels gestart.
Sylvia Kruppa Avatar
Sylvia Kruppa
Zachte duimhoesjes Valerie is 1,5 jaar geleden gestopt met duimen, maar is helaas weer begonnen. De vorige 'duimers' waren hard en sneden in de huid. Daarom lang gewacht met weer beginnen met stoppen. Nu deze zachte 'duimers' gekocht en inmiddels is ze ruim 4 weken gestopt. We zullen de hoesjes nog langer blijven gebruiken, maar het diploma heeft ze al meer dan verdiend.
Suzanne Mars Avatar
Suzanne Mars
Top producten. Snelle levering en top producten.
Joris Avatar
Joris
Heel goede service. Heel prettig contact, heel goede service. Ik had een fout gemaakt bij het bestellen en dit wer heel fijn opgelost.Mooie kwaliteit, het is prijzig in aanschaf, maar het zijn wel fijne hoesjes.
Hoeve Avatar
Hoeve
Lucas stopte met duimen dankzij jullie! Bij deze wil ik jullie vol trots laten weten dat onze bijna 6 jarige zoon superflink is gestopt met duimen dankzij jullie duimhoesje dat we bestelden via bol.com!
Na nog geen 2 weken was zijn drang al zo goed als weg! Soms vermeldt hij het nog eens dat hij graag zou duimen, maar nooit gaat die vinger nog in zijn mond!
s avonds laten we af en toe zijn duimhoesje al uit, maar zelf vindt hij het zo prettig dragen dat hij hem zelf toch nog aandoet. Hij is ook gewoon heel stoer, toch 🙂
Gisterenavond trokken we een foto om jullie te bedanken en hopelijk mag het een stimulans zijn voor andere kinderen.
Natuurlijk zou het ook gewoon superfijn zijn moest hij een cadeaubon winnen om iets leuks uit te kiezen voor deze knappe prestatie!
Heel erg bedankt voor jullie duimhoesjes uitvinding, nooit gedacht dat het ons/hem zo snel ging lukken! ♡♡
Veel liefs,
Evelien Driesen
Mama van Lucas
Evelien Driesen Avatar
Evelien Driesen
Schouderklop van de tandarts De duimkapjes waren de ondersteuning die onze dochter nodig had. We hebben haar verteld dat de duimkapjes er zijn om haar te helpen en dus was er ook geen weerstand. Het hielp ook om zelf beter te slapen; we hoefden niet steeds haar duim uit haar mond te halen. Door de duimkapjes stopte ze direct met duimen overdag. Zelfs als ze moe of verdrietig was. Na een maandje duimkapjes dragen durven we het nu zonder duimkapjes. We hebben een diploma en een schouderklop van de tandarts in het vooruitzicht gesteld dus daar kijkt ze nu naar uit. Dank jullie wel!
Daniëlle Avatar
Daniëlle
Stoppen voordat ze naar school gaat Juna wilde graag stoppen met duimen voor ze naar school gaat (augustus) en dat is gelukt 🙂
Frank Nederend Avatar
Frank Nederend
Gestopt binnen 2 maanden Het is eindelijk gelukt en zij stopt met duimen binnen 2 maanden.
Elsherif Avatar
Elsherif
Wat een kanjer! Lars heeft het ZO goed gedaan: eerst een week niet meer geduimd op de bank bij het tv kijken en toen nog 10 nachten geslapen zonder te duimen. We hadden een duimhoesje besteld, maar na een paar keer wilde hij al zonder. Hij wilde een paar keer bij het slapen gaan ZO graag duimen maar dan koos hij er toch voor om door te zetten en het niet te doen . Wat een kanjer!
Mintsje Baars Avatar
Mintsje Baars
Cadeautje uitzoeken 🙂 Van de tandarts moest Robin nu toch echt gaan stoppen met duimen. Dat maakte wel indruk dus meteen een duimhoesje besteld. Na 4 weken met duimhoesje geslapen te hebben nu zonder duimhoesje en dat gaat super goed! Zaterdag gaan we een cadeautje uitzoeken 🙂
Shirley bouman - de Vries Avatar
Shirley bouman - de Vries
Groot succes! Duimen, dat deed jacki heel erg veel. Hop de duim in de mond bij een rust momentje, samen met haar knuffel Nijn ( friemelen tijdens het duimen aan het wasetiket van nijn). De tandarts heeft met jacki besproken dat ze echt moet gaan stoppen met duimen als ze grote mensen tanden krijgt. Maar hoe was de grote vraag. Totdat ze bij een vriendinnetje het duimhoesje zag. Dat wilde jacki ook. We hebben deze meteen aangeschaft. Sticker kaart erbij en gaan met die banaan. In het begin lukte het alleen s'nachts om niet meer duimen en als het duimhoesje overdag af was ging toch onbewust de duim in de mond. Maar ineens zei jacki ik ga nu echt niet meer duimen en dat is gelukt. Al een maand duimt ze niet meer dankzij haar duimhoesje. Nog steeds gebruiken we iedere avond gaat het duimhoesje met groot succes.
Anka Vrinssen Avatar
Anka Vrinssen
Zo moeilijk om te stoppen Zo moeilijk om te stoppen, ze was er bijna, maar 's nachts kroop haar duim toch stiekem haar mond in. Tot we de duim hoesjes gingen gebruiken!
Maud Avatar
Maud
Het was een groot succes! Het is alweer even geleden, maar Fenne was eigenlijk binnen een week al helemaal van het duimzuigen af. Het langer dragen van het hoesje gaf haar zelf nog wel wat meer vertrouwen. Ze vond het ook heel stoer om hem naar school te dragen. Het was een groot succes!
Sylvia van der Meulen Avatar
Sylvia van der Meulen
Diploma dik verdiend! Vera was een fanatiek duimer van jongs af aan. Nu ze bijna 6 is werd het toch wel tijd om van het duimen af te komen. Het was intussen een hardnekkige gewoonte geworden. Op elk stille moment ging de duim in de mond en daardoor werd er op veel momenten over de dag passief gehangen op de bank bijvoorbeeld. Ik heb met Vera de nadelen van het duimen besproken en waarom het belangrijk voor is om ermee te stoppen; negatieve gevolgen voor het gebit en spraak, wegdromen met de duim in de mond op school etc. We hebben gebruik gemaakt van de duimhoesjes (eerst overdag en toen 's nachts en per mijlpaal een cadeautje gegeven. Vera was erg gemotiveerd en na een paar weken al was de ergste gewoonte doorbroken. Op het laatst alleen 's nachts nog een hoesje en nu kan ze al helemaal zonder. En een veel actiever kind overdag! Bijzonder hoe snel uiteindelijk (binnen 8 weken) Vera van deze hardnekkige gewoonte af is gekomen. Diploma dik verdiend!
Annelies van der Haar Avatar
Annelies van der Haar
Super blij mee, hartelijk dank! Hebben direct een aantal dingen aangeschaft, duimhoesjes, beloningskaarten met stickers en Luuk stopt met duimen boek. Ze wilde het duimhoesje direct die avond om (ze duimde eigenlijk alleen in bed)! Gelijk begonnen met het boek en een sticker voor elke dag dat het goed was gegaan. Toen de beloningskaart aan de voor- en achterkant vol was, heeft ze een cadeautje gekregen, en zijn we met een nieuwe beloningskaart gestart, alleen nu zonder duimhoesje. Ook deze weer voor- en achterkant vol. Super blij mee, hartelijk dank!
Ewoud Vos Avatar
Ewoud Vos
Stoppen een stuk gemakkelijker Door de leuke kleurrijke duimhoesjes was het stoppen met duimen een stuk makkelijker. De eerste dagen was het wennen, maar succesvol! Nu hebben we zelfs geen duimhoesje meer nodig. Super trots op de kleine meid en heel blij met het extra hulpmiddel van jullie.
Tanja Rutjes Avatar
Tanja Rutjes
Ze vond de duimhoes geweldig Eerst 1 a 2 weken duimhoes omgehad daarna af. Na een week een terugval. Toen 3 a 4 weken om gehad en nu zonder duimhoes en het gaat super. Ze vond de duimhoes geweldig en werkte meteen.
Desirée Strijbos-Parren Avatar
Desirée Strijbos-Parren
Wij zijn blij! Esmae heeft een paar weken lang dag en nacht een duimhoesje om gehad, na een tijdje alleen nog 's nachts en ze is er nu helemaal vanaf! Wij zijn blij!
Miranda van den Boom Avatar
Miranda van den Boom
Super product! Sep was een fervent duimer. Vanaf dag een dat hij het duimhoesje aan had, heeft hij niet meer geduimd. Na 2 weken ging het hoesje af en nu is het niet meer nodig. Sep is hartstikke trots en wij ook. Super product!
Noor Avatar
Noor
Dankzij hoesje toch gelukt! Het heeft lang geduurd, maar dankzij jullie hoesje is het dan toch echt gelukt! Ze is gestopt! En nu heeft ze het hoesje niet meer nodig zet ze trots en dat gaat zowaar trots.. ze heeft het nu zoveel dagen volhouden dat het diploma dik verdiend is.
Sabine de Bruijn Avatar
Sabine de Bruijn
Dankbaar voor de duimhoesjes We hebben een echofoto waarop ons ongeboren kindje duidelijk aan het duimen was. Toen Ralf geboren was, had hij vervolgens ook al snel zijn duim weer gevonden. Een speen moest hij niks van weten. Stoppen wilde hij niet, pogingen om hem te laten stoppen werkten niet. Tot hij deze zomer zei "Nu wil ik stoppen, maar niet met pleisters want dat werkt niet". Dus gingen we op zoek en vonden de duimhoesjes. Hij was gemotiveerd, hield ze netjes dag en nacht om. Na 2 weken probeerden we het een dag zonder. Was toch nog iets te lastig, dus nog een week het hoesje om. En daarna ging het goed. Hij heeft nu al 3 weken geen duimhoesje meer om en heeft niet meer geduimd. We zijn heel dankbaar voor de duimhoesjes, zonder was het niet gelukt!!
Corine Schoenmaker Avatar
Corine Schoenmaker
Onze dochter duimde al heel lang Onze dochter duimde al heel lang en we hadden alles geprobeert tot wij deze site voor bij zagen komen op facebook. Wij zijn toen gaan kijken en gelijk voor onze dochter de duimen opgemeten en samen met haar de hoesjes uitgezocht toen wij ze thuis gestuurt kregen hebben wij deze gelijk om gedaan bij haar . en ze is nu sinds 22 aug zonder de hoesjes dag en nacht. Wij zijn trots op haar en ze is zelf ook blij.
Melissa Avatar
Melissa
Kwam het duimhoesje tegen op internet Kwam het duimhoesje tegen op internet en dacht dat is iets voor Suze, maar Suze was niet gelijk overtuigd.. maar na even denken wilde ze het toch gaan proberen, dus gelijk besteld en na 3 weken dragen is Suze helemaal van het duimen af. Wij zijn echt mega trots op haar en dat door nietmeerduimen.nl
Adrianne Avatar
Adrianne
Very happy with Petra's perfect after sales service! After 1.5 weeks, our daughter seems to have forgotten her thumb habit... With a relatively simple solution, optimal effect. Full of confidence that we will be there in the short term. Really recommend!
Solange Ferouge Avatar
Solange Ferouge
Fleur wilde zelf heel graag stoppen met duimen Overdag ging dit goed maar 's nachts was het moeilijk. Fleur heeft zelf een mooi hoesje uitgezocht en sinds ze deze 's nachts omdoet, heeft ze niet meer geduimd! Super knap van haar!
Ineke Vervoort Avatar
Ineke Vervoort
Hij is enorm trots op zichzelf Rayen kwam zelf met de boodschap dat hij graag wilde stoppen met duimen dus meteen een hoesje, boekje, cape en stickers besteld. Na twee weken het duimhoesje 's nachts en bij tv kijken gedragen te hebben was hij er eigenlijk al vanaf! We zijn nog twee weken door gegaan met stickeren, maar zonder hoesje, voor de zekerheid. Hij is enorm trots op zichzelf en wij ook!
Maeike Kisoenpersad Avatar
Maeike Kisoenpersad
Geweldig product Mijn dochtertje duimde altijd, ik heb haar zelfs wel eens tijdens het rennen zien duimen dus het was best een uitdaging.. Maar met de duimenhoesjes was ze er binnen een paar weken nagenoeg af. Alleen 's nachts draagt ze ze nog, denk dat we dat nog wel een tijdje blijven doen. Erg blij mee!
Ellemieke Boerstoel Avatar
Ellemieke Boerstoel
Beveel jullie zeker aan! Mooie hoesjes die mijn dochtertje geholpen hebben te stoppen met duimen. Het was zelfs zo erg dat ik van de tandarts te horen kreeg dat ze nu echt moest stoppen. Erg tevreden en beveel jullie zeker aan!
Ineke (mama van Sofie) Avatar
Ineke (mama van Sofie)
Uitstekende service en snelle levertijd. Wij zijn erg tevreden over de duimhoesjes. Overdag lukte het mijn dochter zelf om van het duimen af te komen, maar 's nachts verdween haar duim onbewust toch steeds weer in haar mond. Na even geprobeerd te hebben met pleisters, waren we op zoek naar een betere manier. Mijn dochter zocht zelf de hoesjes uit en was erg blij toen deze een paar dagen later op de mat lagen. Geen enkele avond problemen gehad met het om doen. Ze wilde ze zelf graag nog langer omhouden, hoewel wij het idee hadden dat ze toch wel van het duimen af was. Inmiddels is ze een trotse bezitter van het niet meer duimen diploma. Uitstekende service en snelle levertijd.
Eefje Avatar
Eefje
Uitstekende service Wij zijn erg tevreden over de duimhoesjes. Overdag lukte het mijn dochter zelf om van het duimen af te komen, maar 's nachts verdween haar duim onbewust toch steeds weer in haar mond. Na even geprobeerd te hebben met pleisters, waren we op zoek naar een betere manier. Mijn dochter zocht zelf de hoesjes uit en was erg blij toen deze een paar dagen later op de mat lagen. Geen enkele avond problemen gehad met het om doen. Ze wilde ze zelf graag nog langer omhouden, hoewel wij het idee hadden dat ze toch wel van het duimen af was. Inmiddels is ze een trotse bezitter van het niet meer duimen diploma. Uitstekende service en snelle levertijd.
Eefje Avatar
Eefje
Niet slapen zonder duim Ondanks dat Arne er zeker van was dat hij niet kon slapen zonder zijn duim heeft hij het toch geprobeerd. En voor elke dag dat het gelukt was een sticker geplakt. Nu heeft hij al 14 stickers op een rij en daar zijn we heel trotst op.
Yvette Veenema Avatar
Yvette Veenema
Ze is er heel trots op! Fien heeft het duimhoesje twee weken gedragen in bed, en was er toen al vanaf. Ze is er heel trots op!
Fien van Ravenstein Avatar
Fien van Ravenstein
Snelle levering en goed product.
Lau V Avatar
Lau V
Een fervente duimer Gianni was een fervente duimer, we hebben hem al vaak uitgelegd dat het beter is te stoppen. Maar hij wilde niet. Hem kennende kun je dit beter loslaten en de verantwoordelijkheid bij hem leggen.
Dus toen hij zo'n 6 weken geleden zelf vroeg hoe hij kon stoppen met duimen, hebben we een paar duimhoesjes besteld. Hij draagt het alleen 's nachts, want overdag duimen doet hij uit zichzelf al niet meer.
Hij heeft soms wat aansporing nodig om het hoesje toch om te doen, maar hij doet het wel. Hij heeft sindsdien al niet meer geduimd!
Erica Bieshaar Avatar
Erica Bieshaar
Super trots op haar! Ona deed alleen maar duimen met haar knuffels in de hand. Tandarts gaf aan snel te moeten stoppen. En toen kwam ik jullie tegen.
Boekje, heldenmasker, stickerkaart en een duimhoesje besteld. Deze heeft ze zelf uitgekozen.
Meteen een kado uit laten zoeken en besteld.
De 1e stickerkaart moest ze het duimhoesje overdag om. Bij de 2e ook in de nacht. En bij de 3e stickerkaart mocht het duimhoesje overdag af. Daarna ging het hoesje ook snachts af.
Haar lievelingsknuffels hebben wij wel ingeruild voor andere knuffels. Ik weet zeker wanneer ze deze weer heeft de duim weer in haar mond zal verdwijnen.
Wij zijn super trots op haar.
Marina Bos Avatar
Marina Bos
Stoppen heel makkelijk Na al twee keer eerder gestopt te zijn met duimen begon ons zoontje toch weer opnieuw. Met hulp van de duimhoesjes en het boekje van superheld Luuk was het stoppen heel makkelijk en na drie volle stickerkaarten heeft hij niet meer geduimd! We zijn nu alweer 7 weken verder.
Jildou Wolfs Avatar
Jildou Wolfs
Niets hielp Tim sabbelde graag op zijn wijs- en middelvinger. We hadden al veel geprobeerd om hem hiermee te laten stoppen, van pleisters tot bitex. Niets hielp. Tot we deze hoesjes vonden. Elke avond mag hij kiezen tussen de dino’s en de raketten. Vol trots laat hij het hoesje zien en gaat daarna lekker slapen. We weten dat hij ondertussen best zonder hoesje kan, naar hij vindt het zelf nog te leuk om met hoesje te slapen. We laten het maar even zo.
Annemarie Mars Avatar
Annemarie Mars
Binnen 2 maanden gewoonte afgeleerd Kaira duimde al sinds ze 5 weken oud was. Toen was dat handig, want dit betekende geen gedoe met speentjes die je steeds moest oprapen en terug geven. Maar toen ze ouder was bleek het erg moeilijk om af te leren. We hadden al verschillende dingen geprobeerd, zoals vieze middeltjes op de duim smeren en een rubberen duimhoesje. Maar ze duimde er gewoon 'doorheen'. Afgelopen jaar kreeg ze daarom van Sinterklaas 2 mooie duimhoesjes. Ze vond ze wel mooi, maar was er toch niet zo blij mee, want haar duim bracht haar altijd rust en troost. We hebben het daarom stapsgewijs aangepakt. We zijn gestart met het dragen v.h. hoesje overdag na school (zo lang ze op school niet duimde hoefde ze hem van ons niet om tijdens schooltijd) en in het weekend de hele dag. Na 1 volle stikkerkaart zijn we over gegaan op de nachten. Dat vond ze het lastigste, want ze gebruikte haar duim echt om in slaap te vallen. Voor ons als ouders was het ook een uitdaging, want ze ging nu ineens niet meer gemakkelijk slapen. Na nog 2 volle stikkerkaarten (net voor haar 7e verjaardag) zei ze dat ze het zonder duimhoesje kon. We hebben dat getest en inderdaad, ze heeft niet meer terug gegrepen naar haar duim! Binnen 2 maanden had ze haar levenslange gewoonte afgeleerd. Als beloning kreeg ze een tasje vol met nagellakjes, die ze nu op alle 10 d'r vingers kan doen
Milou Hamels Avatar
Milou Hamels
Een heel groot succes Reeds 1,5 jaar proberen we om Lowie te laten stoppen met allerlei hulpmiddeltjes, beloningen,...

Hij was enthousiast om met het hoesje te leren stoppen met duimen 's nachts, thuis maar ook in de klas. Vanaf het eerste moment verliep dit vlot en Lowie vindt het comfortabel zitten. Hij is heel fier als hij een sticker mag kleven op het einde van de schooldag in de klas of 's morgens bij het wakker worden. Na een week konden we het hoesje overdag al weglaten en na een maand kan hij 's nachts ook zonder. Een heel groot succes.
Sophie de Baere Avatar
Sophie de Baere
Ze is supertrots op zichzelf Lotte duimde echt dag en nacht, al vanaf vlak na haar geboorte. Ze sprak onduidelijk en wilde zelf ook graag het duimen afleren voordat ze naar de basisschool (“de echte school” zoals ze het zelf noemt) zou gaan. Na ongeveer 4 weken het duimhoesje te dragen was ze het duimen overdag al heel ver afgeleerd en deden we het hoesje alleen eind van de middag als ze moe werd nog even om. Nu, een week of 6 later en net na haar vierde verjaardag kunnen we het hoesje ‘s nachts ook af laten. Ze heeft het nooit onprettig gevonden om het hoesje te dragen en vroeg er zelf naar als wij het vergaten om te doen bijv. na het handen wassen. Nu Lotte niet meer duimt praat ze veel duidelijker en ze is supertrots op zichzelf!!
Inge Klerks Avatar
Inge Klerks
Stickers plakken Mijn dochtertje duimde altijd wanneer ze haar lievelingsknuffel bij haar heeft. Om problemen met haar gebit in de toekomst te voorkomen, in overleg met haar pogingen gedaan, om te stoppen met duimen. Dit lukte niet.

Toen kwamen we op deze site terecht. Haar zelf de hoesjes uit laten kiezen. Gelijk gestart toen we de hoesjes ontvangen hadden. We hebben twee keer geprobeerd haar zonder hoesje te laten slapen, maar deze stap was toen te vroeg. Elke nacht wanneer ze niet duimde, mocht ze een sticker plakken. Wanneer ze genoeg stickers had, gingen wij wat leuks doen. Vorige week gestopt met het hoesje en nu hebben we haar niet meer zien duimen.
Sandra Janssen Avatar
Sandra Janssen
Het duimhoesje was heel handig Het is Katelijne heel goed gelukt om te stoppen met duimen! Het duimhoesje was heel handig.
Katelijne Vink Avatar
Katelijne Vink
Met behulp van de hoesjes ging het haar een stuk makkelijker af In de nacht ging het eigenlijk gelijk goed. De momenten na eten/voor bed waren wat moeilijker, maar met behulp van de hoesjes ging het haar een stuk makkelijker af. Mvg Patrick Verseveldt.
Patrick Verseveldt Avatar
Patrick Verseveldt
Binnen slechts 15 dagen gestopt! Hannah duimt al van klein af aan. Haar duim was echt haar steun en toeverlaat! Maar enkele weken geleden zijn we bij de tandarts geweest en deze raadde aan om zo snel mogelijk te stoppen met duimen. Diezelfde dag zegt Hannah dat ze graag gaatjes voor oorbellen wil. Samen bedenken mama en Hannah een plannetje; als Hannah stopt met duimen, krijgt ze gaatjes. Samen gaan we op zoek naar een hulpmiddel en komen op de website van Nietmeerduimen terecht en hier kiest Hannah het zeemeerminnendesign uit. Ook komen we de leuke aftelkalender tegen, dus het cadeautje aan het einde van de kalender zijn de gaatjes. En zo stopt Hannah binnen slechts 15 dagen met duimen!!
Linda de Hollander Avatar
Linda de Hollander
Zo trots op haar! Noé is van baby af aan een echte duimster. In bed, tijdens tv-kijken maar vooral als ze Liesje (haar lievelingsknuffel) in haar armen heeft gaat die duim in haar mond. Na een tandartsbezoek op zoek gegaan naar tips om duimen tegen te gaan. Ik kwam op deze website en dacht "laten we het proberen". En sinds we dit in gebruik hebben, duimt ze niet meer. Ook zonder de hoesjes duimt ze niet meer. En soms wil ze de duimhoesjes nog graag om. Zo trots op haar!
Roëlle de Jager Avatar
Roëlle de Jager
Wat een uitvinding! Felynn was een hardnekkige duimster. Vooral als ze rustig zat of moe was. Na een week het hoesje gedragen te dragen was het overdag niet meer nodig. Voor de zekerheid deden we hem 's nachts nog wel om. Dat bouwden we af naar alleen een pleister en al snel was het duimhoesje niet meer nodig. Ze is gestopt! Wat een uitvinding die hoesjes.
Celesta Heinen Avatar
Celesta Heinen
Welverdiend diploma Na meerdere pogingen om te stoppen met duimen zijn wij wat gaan Googlen en kwamen wij uit bij het duimhoesje. Nadat Jason zelf zijn hoesje mocht uitzoeken met natuurlijk een dinosaurus print zijn we van start gegaan. In het begin ging dit niet even makkelijk, zeker met in slaap komen hebben we een tijd lopen dubben. Uiteindelijk is dit ook goed gegaan en gaf Jason zelfs aan te willen slapen met het duimhoesje. Nu sinds 2 weken zonder duimhoesje ook in de nacht vonden wij het tijd worden voor een wel verdiende diploma!
Saroja Knoester Avatar
Saroja Knoester
's nachts iets langer Overdag maar 1 week nodig gehad snachts iets langer maar is nu gelukkig helemaal klaar ermee.
B. Frank Avatar
B. Frank
Praat met je kind Pieter was al gestopt met duimen, maar toch belandde zijn duim soms weer in de mond. Pieter wilde zelf echt al stoppen met duimen en het duimhoesje was een welkome hulp. Op momenten van onoplettendheid zoals bij het televisie kijken en 's nachts werd hij eraan herinnerd dat hij niet meer wil duimen. Dat zou ook onze tip zijn voor andere ouders; praat met je kind over het duimen, wat zit erachter en waarom is het goed om te stoppen.
Wim Boele Avatar
Wim Boele
Was een beetje sceptisch Indy ging duimen toen de speen weg moest. Dus ongeveer toen ze 2 jaar was. Toen deed ik een oproep via fb: hoe komt mijn dochter van het duimen af. (Inmiddels was ze bijna 6) dus werd dat wel tijd. Een van de school ouders zei duimhoesjes... via jullie site. Ik dacht zou het echt? Beetje sceptisch ging ik kijken op jullie site en besloot ik toch twee hoesjes te kopen. Ik heb er geen seconde spijt van. Indy vond het heel interessant en leuk om de hoesjes om haar duim te doen. Naar 2/3 maand was ze verlost van jaren lang duimen.
Bimalka Avatar
Bimalka
Super trots en blij! Aantal maanden geleden al een duimhoesje, boekje en beloningskaart bij jullie besteld. Hadden met ons zoontje Bas afgesproken, dat zodra hij een melktandje zou verliezen....hij zou stoppen met duimen. Woensdag 22 juli was het zover, er gingen zowaar 2 tanden uit die dag en dus was het moment daar....stoppen met duimen voor onze Bas. En wat doet hij het goed (mede dankzij jullie duimhoesje), inmiddels al 4 nachten slaapt hij zonder zijn duim en mét het duimhoesje!! Overdag draagt hij hem soms, als hijzelf aangeeft zin te krijgen in zijn duim....doen we hem om! Wij zijn super trots op hem en blij met jullie duimhoesje!!!!
Debora van Schilt Avatar
Debora van Schilt
Eerst speen toen duim Toen ze 3 was, gestopt met speen, maar begonnen met duimen. Toen ze 4 was gestopt met duimen. Paar maanden later slecht in haar vel en weer begonnen. Nu ze 5 is weer gestopt met duimen en nu hopelijk voorgoed.
Sandra Jans Avatar
Sandra Jans
Kiki is erg blij! Beste Petra, Voor onze dochter Kiki (7 jaar) heb ik 2x een duimhoesje besteld bij je. Kiki is erg blij met haar "duimlapje" en het gaat erg goed. In het begin dag en nacht om en nu slechts nog 's nachts, en als ze moe is en even op haar tablet mag. Afgelopen vrijdag hadden we een afspraak bij de tandarts en vertelde Kiki vol trots dat ze (bijna ) gestopt is met duimen. Ze heeft de Flyer aan de tandarts gegeven en hij vond het super knap van Kiki en was enthousiast over de duimhoesjes. Hij zei dat hij er zéker iets mee ging doen; hij zou het in zijn "tandartsen-groeps-app" sowieso al onder de aandacht brengen! Dat wilde ik je even laten weten. Groetjes Marlijn
Marlijn Avatar
Marlijn
Volle beloningskaarten Het niet meer duimen gaat goed hoor. Theo heeft ondertussen al 2 volle beloningskalenders. Het cadeautje voor de eerste volle kaart werd een tandenborstel van pickachu die hij zelf gekozen had.,

Wat was hij blij. Zie foto. Bij z’n 2de volle kaart koos hij voor een magic box en vroeg een vriendje mee. Nu op naar de derde volle kaart. Zo trots op mn kleine ventje. Mvg Sarah

Ps: Ik had hem graag zo’n diploma gegeven na deze 3de volle kaart. Kan je me er eentje opsturen aub?
Sarah Avatar
Sarah
Zo trots Hoesje besteld, direct zelf omgedaan. Alleen afgedaan met eten en handen wassen. Na een week kon hij al zonder! Nu een maand niet meer geduimd; niet meer overdag en niet meer 's nachts! Zo trots!
Laura Kropman Avatar
Laura Kropman
Blij met het resultaat We hebben het duimhoesje gebruikt en we willen haar het diploma geven als ze 2 maanden gestopt is. We zijn heel blij met het resultaat. Ze is nu 1.5 maand gestopt.
Bianca Noordermeer Avatar
Bianca Noordermeer
Alles geprobeerd We hebben in de afgelopen jaren van alles geprobeerd om onze zoon te helpen met het stoppen met duimen. Helaas had niks gewerkt. Enkele weken geleden hebben wij hem een filmpje laten zien wat er gebeurt met zijn gebit als hij zoveel duimt (tanden naar voren duwen) en hebben we hem het nieuwe duimhoesje laten uitzoeken. Vervolgens hebben wij deze eerst op alle moeilijke momenten laten dragen (tv kijken, auto rijden, slapen) en daarna hebben we het afgebouwd. Nu slaapt hij er alleen nog mee, maar doet hij het duimen overdag niet meer (ook zonder duimhoesje niet meer). Hij wil nu ook de nacht zonder hoesje proberen en het lijkt allemaal zo goed als klaar te zijn. Super!
Danielle Jansen Avatar
Danielle Jansen
Niet verwacht Niet verwacht, maar het hoesje heeft mijn zoontje echt van het duimen afgeholpen. Ik wist niet goed welke maat ik moest hebben en Petra heeft me hier prima bij geadviseerd. Ik vind de duimhoesjes een aanrader!
Petra Avatar
Petra
Wow wat knap Wow wat knap, overdag was je zo van het duimen af, 's nachts in bed duurde iets langer, maar dikke duim: je duimt niet meer!
Nienke Avatar
Nienke
Eerste winst al binnen Het vingerhoesje past goed. Mijn kleindochter van bijna 3 jaar zuigt op 2 vingers en met haar andere vinger krabt ze haar wangetje open, zodat er plekjes ontstaan. Petra heeft daar een hoesje voor gemaakt zodat de 3 vingers bedekt zijn. We wachten af of ze er baat bij heeft want het is nog te vroeg na 1 dag maar we hebben goede moed. Ze kan haar wangetje niet meer openkrabben dus dat is al winst. Namens Lindsey en haar ouders heel erg bedankt.
Baukje Vlaming Avatar
Baukje Vlaming
Fantastische hoesjes Hallo beste mensen! Onze dochter Floortje is als 7 jarige eindelijk gestopt met duimen door jullie fantastische hoesjes! Zij zou heel graag van jullie een stoppen met duimen diploma ontvangen.
Niels Langereis Avatar
Niels Langereis
We hebben nooit meer zijn duim in zijn mond gezien 🙂 Mathias heeft jarenlang geprobeerd om te stoppen met duimen. Van alles hebben we geprobeerd: producten van de apotheker, bittere laagjes aanbrengen op de nagel, belonen, berispen, negeren, afplakken... Niets hielp. Vorige maand heb ik Nietmeerduimen ontdekt, en op goed gelukt maar besteld. Maar boven alle verwachtingen was zijn neiging om te duimen vrijwel onmiddellijk gestopt. Voor de zekerheid hebben we het hoesje aangelaten, na 3 weken vroeg Mathias of het hoesje uitgelaten mocht worden. We hebben nooit meer zijn duim in zijn mond gezien 🙂
Cindy van Hove Avatar
Cindy van Hove
TOP ding! Beste Petra, Het is alweer een paar maanden geleden maar ik MOET nog even melden dat het echt een TOP ding was, dat hoesje. Heel erg bedankt voor dit goede idee. Dochter van 7 zei zelf dat ze er nooit vanaf zou komen, dat het gewoon té fijn was om te duimen. Maar goed, toen ze het hoesje kreeg vond ze hem al prachtig. Ze begon met overdag omdoen, ook op school. De eerste avonden in bed probeerde ze het met het hoesje maar dat lukte echt niet, zei ze. We gaven haar daar ook alle vrijheid in en vertelden haar dat ze er gewoon langzaam aan moest wennen en dat ze het elke avond kon proberen. En jawel, nog geen twee weken later hield ze het hoesje 's nachts om. Na 3 dagen was het klaar. Hoesje raakte kwijt in een speeltuin en ik hield mijn hart vast maar nee. Dat bleek onnodig. NOOIT meer geduimd!! Echt fantastisch. Dat had ik niet durven dromen! Het feit dat ze het hoesje zelf af kon doen vond ik het meest 'tricky'. Maar doordat ze die keuze zelf kon maken voelde het voor haar juist heel veilig en relaxed denk ik. In ieder geval, het was een succes. Wij zijn blij! Tanden staan weer recht, top! Vr grt. Jitske ps: gebruik deze recensie gerust voor op je website.
Jitske Noordijk-Brouwers Avatar
Jitske Noordijk-Brouwers
Een feest om te dragen Nooit een speen gehad,heel lang duimen in de nacht. Tape, vloeistof, uithalen, alles geprobeerd. Tot het duimhoesje! Een feest om te dragen en...... gestopt! Supertrots! Zowel Sarah als haar ouders!
Rijk van der Linden Avatar
Rijk van der Linden
Senne is gestopt met duimen! In december 2019 hadden we voor het eerst een duimhoesje in huis, want we hadden samen besloten met Senne dat hij ging stoppen met duimen. Senne duimde bij het tablet/tv kijken en als hij ging slapen. We dachten het hoesje alleen om te doen als hij wat ging kijken. Toen werd Senne ziek door een griepje en vonden we het toch zielig. Dus hebben we toen niet doorgezet met het duimhoesje. Door het vele handen wassen was Senne z'n duimen 4 weken geleden helemaal schraal geworden. We besloten samen dat dit het moment was om het nog een keer te proberen maar nu zouden we het hoesje 24 uur om laten. Dit werkte! Dag 1 verlangde hij nog naar zijn duim, maar op dag 3 zei hij al zonder hoesje te kunnen. Op dag 7 was hij zo overtuigd van zichzelf dat we akkoord gingen om het hoesje overdag af te laten. Senne heeft sinds dag 1, 1 dag geen sticker kunnen plakken omdat hij toch een seconde zijn duim pakte maar de rest van de tijd verliep het vlekkeloos. Hij was ervan overtuigd dat hij het kon en het hoesje hielp hem om zijn gewoonte te doorbreken. Na 4 weken vragen we nu zijn diploma aan, want we kunnen met recht zeggen: Senne is gestopt met duimen!
Kim Roza Avatar
Kim Roza
Na aantal dagen al succes Gestart met de hoesjes en na een aantal dagen al succes!! Afgebouwd en toen sporadisch gebruik. Nu heeel af en toe de duim in de mond, maar dat is eigenlijk alleen voor de tv als ze moe is. Uiteraard wordt die er meteen uit gehaald. Super bedankt!!
Anke van Tiel Avatar
Anke van Tiel
Stickers plakken We kregen Fleur niet het duimen afgeleerd we hadden alles geprobeerd van de spullen voor op de duim te smeren ,pleisters plakken etc etc. We hebben het zelfs via de logopedie geprobeerd hopen dat ze er dan wel mee zou stoppen maar ook dit hielp niet. Toen hebben wij het duimhoesje besteld wat ze in het begin ook niet om wilde doen maar naar lang aandringen en volhouden ging ze toch overstag . En wat bleek ze vond het zelfs leuk en wilde hem niet meer afdoen en dit dan in combinatie met stickers plakken is het nu toch gelukt om ze te laten stoppen met duimen . Waarvoor onze dank en daarom willen we ze nu graag dit diploma geven .
Eric Buczko Avatar
Eric Buczko
Prachtig roze duimhoesje Dankzij het prachtige roze duimhoesje met uiltjes is onze Julia binnen 2 maanden gestopt met duimen! Het eelt op haar duim is weg en ze is erg blij dat het gelukt is. Ze was ook super gemotiveerd.
Marijke Aarnoudse Avatar
Marijke Aarnoudse
Hulpmiddel stempelkaart Als hulpmiddel een stempelkaart. 30 nachten niet duimen, daarna een groot cadeau.
Jeanet Mens-van Dam Avatar
Jeanet Mens-van Dam
Vingers deden pijn Rosalie is inmiddels 6, ze vond het heel moeilijk om te stoppen met haar twee vingers (wijsvinger en middelvinger) in haar mond te doen. Ze gebruikte haar vingers bijna niet, omdat ze ook pijn deden, vooral in de winter. We hebben er uiteindelijk bite tex op gedaan, extra grote motivatie was dat haar 2 voortanden ook eraan kwamen. In de avonden duurde het even voordat ze in slaap viel, maar het is gelukt!
Miriam Touw Avatar
Miriam Touw
Ze wou zo graag stoppen met duimen, alleen haar duim wou het niet. Na 5 weken met hoesje en 1 week zonder hoesje is ze dan echt gestopt met duimen. Onze kleine meid weer stapje dichter bij het 'groter worden'.
Charlotte Teunen Avatar
Charlotte Teunen
Mijn duim wil niet stoppen Mijn dochtertje van 5 zei al een hele tijd: "Ik wil wel stoppen met duimen, maar mijn duim wilt dat niet". Toen heb ik een hoesje voor haar aangeschaft en tot haar vreugde hebben we er nog 1 bijgewonnen via een winactie op IG. We hebben een mooie beloningskaarten met stickers bij gekregen en voor elke dag dat ze niet geduimd had, mocht ze een stickertje plakken. Hoesje ook om naar school/BSo, dat was interessant natuurlijk. Na 3 weken zoiets had ze helemaal niet meer geduimd en toen stickers geplakt voor de nachten zonder hoesje te slapen en na 3 nachten is ze helemaal gestopt met duimen. Echt fantastisch product. We hebben een mooie diploma aangevraagd en die moest ook mee naar school en de BSO en nu hangt ie op haar kamer. Ze is maar wat trots. Super vlotte en lieve service overigens!!
Charlotte Teunen Avatar
Charlotte Teunen
Na een gevecht te hebben geleverd om van de speen af te komen was de pret van korte duur. Op de slaapzaal zag onze dochter een ander kindje duimen en daar was een nieuwe verslaving geboren. In september via de moeder van een school vriendinnetje de link van nietmeerduimen gekregen en meteen 2 leuke duimhoesjes gekocht. Onze dochter droeg hem vanaf dag 1 de hele dag dus ook op school. Sinds half november is ze duim vrij.. echt een geweldig resultaat dankzij jullie duimhoesjes! Hartelijk dank hiervoor!!!
Jennifer Rodgers Avatar
Jennifer Rodgers
Via de moeder van haar school vriendinnetje Via de moeder van haar school vriendinnetje kregen wij de "niet meer duimen" site toegestuurd.

Onze dochter had op de crèche een speen, na een gevecht om dat af te leren stond ons een andere uitdagingen te wachten toen ze eenmaal speen vrij was. Kleine meid had het duimen afgekeken bij een andere kindje op de slaapzaal. Via de moeder van haar school vriendinnetje kregen wij de "niet meer duimen" site toegestuurd. Ze heeft er toen 2 mooie duimhoesjes uitgekozen. September meteen begonnen met de hoesjes die zij de gehele dag en nacht om had. Sins half november is onze dochter geheel duimvrij!! Wij en onze dochter zijn super blij omdat het haar echt heeft geholpen!! Super bedankt hiervoor!! gr. Jennifer, Marcel en duimvrije Isabeau
Jennifer en Marcel Avatar
Jennifer en Marcel
Zoonlief is gemotiveerd Onze zoon van 11 jaar is al jaren geleden gestopt met duimen overdag, maar duimde soms nog wel ’s nachts. Wij waren in de veronderstelling dat dit alleen gebeurde als hij erg moe was maar volgens de orthodontist (waar wij recent voor de eerste keer waren) zou onze zoon veel meer duimen ‘s nachts. Na een paar keer midden in de nacht gekeken te hebben blijkt hij inderdaad in de loop van de nacht te gaan duimen. Duimen en een beugel dat gaat niet samen dus moesten we het duimen ’s nachts weer aan gaan pakken maar hoe ? Na alle standaardmaatregelen kwam ik uit bij nietmeerduimen.nl en nadat zoonlief een duimhoes had uitgezocht werd deze na een paar dagen geleverd. Het werkt perfect ! Zoonlief is gemotiveerd om de duimhoes te dragen en wat vooral belangrijk is: de duimhoes zit erg goed (mede dankzij de goede adviezen qua maat van Petra). Wat voor onze zoon ook erg belangrijk is, is dat de duim in de hoes niet gaat zweten maar dat de duimhoes goed ademt ! Kortom we zijn zeer tevreden en er wordt ’s nachts niet meer geduimd. Voorlopig blijven wij de duimhoes gebruiken!
Annette Avatar
Annette
Ideally, my daughter was just 4 weeks away! Good customer service. Very satisfied.
Najmeddine Bel Haj Ammar Avatar
Najmeddine Bel Haj Ammar