Reviews

Dit zijn reviews die wij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen van ouders van wie kinderen gestopt zijn met duimen. We zijn ontzettend blij en trots om te zien dat onze duimhoesjes écht werken!

De reviews komen bij ons binnen via het emailformulier op de website, Google, Facebook en Webwinkelkeur.

Super blij mee, hartelijk dank! Hebben direct een aantal dingen aangeschaft, duimhoesjes, beloningskaarten met stickers en Luuk stopt met duimen boek. Ze wilde het duimhoesje direct die avond om (ze duimde eigenlijk alleen in bed)! Gelijk begonnen met het boek en een sticker voor elke dag dat het goed was gegaan. Toen de beloningskaart aan de voor- en achterkant vol was, heeft ze een cadeautje gekregen, en zijn we met een nieuwe beloningskaart gestart, alleen nu zonder duimhoesje. Ook deze weer voor- en achterkant vol. Super blij mee, hartelijk dank!

Ewoud Vos Avatar
Ewoud Vos
22/11/21

Stoppen een stuk gemakkelijker Door de leuke kleurrijke duimhoesjes was het stoppen met duimen een stuk makkelijker. De eerste dagen was het wennen, maar succesvol! Nu hebben we zelfs geen duimhoesje meer nodig. Super trots op de kleine meid en heel blij met het extra hulpmiddel van jullie.

Tanja Rutjes Avatar
Tanja Rutjes
20/11/21

Ze vond de duimhoes geweldig Eerst 1 a 2 weken duimhoes omgehad daarna af. Na een week een terugval. Toen 3 a 4 weken om gehad en nu zonder duimhoes en het gaat super. Ze vond de duimhoes geweldig en werkte meteen.

Desirée Strijbos-Parren Avatar
Desirée Strijbos-Parren
13/11/21

Wij zijn blij! Esmae heeft een paar weken lang dag en nacht een duimhoesje om gehad, na een tijdje alleen nog 's nachts en ze is er nu helemaal vanaf! Wij zijn blij!

Miranda van den Boom Avatar
Miranda van den Boom
26/10/21

Super product! Sep was een fervent duimer. Vanaf dag een dat hij het duimhoesje aan had, heeft hij niet meer geduimd. Na 2 weken ging het hoesje af en nu is het niet meer nodig. Sep is hartstikke trots en wij ook. Super product!

Noor Avatar
Noor
09/10/21

Dankzij hoesje toch gelukt! Het heeft lang geduurd, maar dankzij jullie hoesje is het dan toch echt gelukt! Ze is gestopt! En nu heeft ze het hoesje niet meer nodig zet ze trots en dat gaat zowaar trots.. ze heeft het nu zoveel dagen volhouden dat het diploma dik verdiend is.

Sabine de Bruijn Avatar
Sabine de Bruijn
04/10/21

Dankbaar voor de duimhoesjes We hebben een echofoto waarop ons ongeboren kindje duidelijk aan het duimen was. Toen Ralf geboren was, had hij vervolgens ook al snel zijn duim weer gevonden. Een speen moest hij niks van weten. Stoppen wilde hij niet, pogingen om hem te laten stoppen werkten niet. Tot hij deze zomer zei "Nu wil ik stoppen, maar niet met pleisters want dat werkt niet". Dus gingen we op zoek en vonden de duimhoesjes. Hij was gemotiveerd, hield ze netjes dag en nacht om. Na 2 weken probeerden we het een dag zonder. Was toch nog iets te lastig, dus nog een week het hoesje om. En daarna ging het goed. Hij heeft nu al 3 weken geen duimhoesje meer om en heeft niet meer geduimd. We zijn heel dankbaar voor de duimhoesjes, zonder was het niet gelukt!!

Corine Schoenmaker Avatar
Corine Schoenmaker
03/10/21

Onze dochter duimde al heel lang Onze dochter duimde al heel lang en we hadden alles geprobeert tot wij deze site voor bij zagen komen op facebook. Wij zijn toen gaan kijken en gelijk voor onze dochter de duimen opgemeten en samen met haar de hoesjes uitgezocht toen wij ze thuis gestuurt kregen hebben wij deze gelijk om gedaan bij haar . en ze is nu sinds 22 aug zonder de hoesjes dag en nacht. Wij zijn trots op haar en ze is zelf ook blij.

Melissa Avatar
Melissa
28/09/21

Kwam het duimhoesje tegen op internet Kwam het duimhoesje tegen op internet en dacht dat is iets voor Suze, maar Suze was niet gelijk overtuigd.. maar na even denken wilde ze het toch gaan proberen, dus gelijk besteld en na 3 weken dragen is Suze helemaal van het duimen af. Wij zijn echt mega trots op haar en dat door nietmeerduimen.nl

Adrianne Avatar
Adrianne
28/09/21

Fleur wilde zelf heel graag stoppen met duimen Overdag ging dit goed maar 's nachts was het moeilijk. Fleur heeft zelf een mooi hoesje uitgezocht en sinds ze deze 's nachts omdoet, heeft ze niet meer geduimd! Super knap van haar!

Ineke Vervoort Avatar
Ineke Vervoort
29/08/21

Hij is enorm trots op zichzelf Rayen kwam zelf met de boodschap dat hij graag wilde stoppen met duimen dus meteen een hoesje, boekje, cape en stickers besteld. Na twee weken het duimhoesje 's nachts en bij tv kijken gedragen te hebben was hij er eigenlijk al vanaf! We zijn nog twee weken door gegaan met stickeren, maar zonder hoesje, voor de zekerheid. Hij is enorm trots op zichzelf en wij ook!

Maeike Kisoenpersad Avatar
Maeike Kisoenpersad
20/07/21

Geweldig product Mijn dochtertje duimde altijd, ik heb haar zelfs wel eens tijdens het rennen zien duimen dus het was best een uitdaging.. Maar met de duimenhoesjes was ze er binnen een paar weken nagenoeg af. Alleen 's nachts draagt ze ze nog, denk dat we dat nog wel een tijdje blijven doen. Erg blij mee!

Ellemieke Boerstoel Avatar
Ellemieke Boerstoel
18/07/21

Ze is er heel trots op! Fien heeft het duimhoesje twee weken gedragen in bed, en was er toen al vanaf. Ze is er heel trots op!

Fien van Ravenstein Avatar
Fien van Ravenstein
29/05/21

Een fervente duimer Gianni was een fervente duimer, we hebben hem al vaak uitgelegd dat het beter is te stoppen. Maar hij wilde niet. Hem kennende kun je dit beter loslaten en de verantwoordelijkheid bij hem leggen.
Dus toen hij zo'n 6 weken geleden zelf vroeg hoe hij kon stoppen met duimen, hebben we een paar duimhoesjes besteld. Hij draagt het alleen 's nachts, want overdag duimen doet hij uit zichzelf al niet meer.
Hij heeft soms wat aansporing nodig om het hoesje toch om te doen, maar hij doet het wel. Hij heeft sindsdien al niet meer geduimd!

Erica Bieshaar Avatar
Erica Bieshaar
29/05/21

Super trots op haar! Ona deed alleen maar duimen met haar knuffels in de hand. Tandarts gaf aan snel te moeten stoppen. En toen kwam ik jullie tegen.
Boekje, heldenmasker, stickerkaart en een duimhoesje besteld. Deze heeft ze zelf uitgekozen.
Meteen een kado uit laten zoeken en besteld.
De 1e stickerkaart moest ze het duimhoesje overdag om. Bij de 2e ook in de nacht. En bij de 3e stickerkaart mocht het duimhoesje overdag af. Daarna ging het hoesje ook snachts af.
Haar lievelingsknuffels hebben wij wel ingeruild voor andere knuffels. Ik weet zeker wanneer ze deze weer heeft de duim weer in haar mond zal verdwijnen.
Wij zijn super trots op haar.

Marina Bos Avatar
Marina Bos
29/05/21

Stoppen heel makkelijk Na al twee keer eerder gestopt te zijn met duimen begon ons zoontje toch weer opnieuw. Met hulp van de duimhoesjes en het boekje van superheld Luuk was het stoppen heel makkelijk en na drie volle stickerkaarten heeft hij niet meer geduimd! We zijn nu alweer 7 weken verder.

Jildou Wolfs Avatar
Jildou Wolfs
29/05/21

Een heel groot succes Reeds 1,5 jaar proberen we om Lowie te laten stoppen met allerlei hulpmiddeltjes, beloningen,...

Hij was enthousiast om met het hoesje te leren stoppen met duimen 's nachts, thuis maar ook in de klas. Vanaf het eerste moment verliep dit vlot en Lowie vindt het comfortabel zitten. Hij is heel fier als hij een sticker mag kleven op het einde van de schooldag in de klas of 's morgens bij het wakker worden. Na een week konden we het hoesje overdag al weglaten en na een maand kan hij 's nachts ook zonder. Een heel groot succes.

Sophie de Baere Avatar
Sophie de Baere
29/05/21

Binnen 2 maanden gewoonte afgeleerd Kaira duimde al sinds ze 5 weken oud was. Toen was dat handig, want dit betekende geen gedoe met speentjes die je steeds moest oprapen en terug geven. Maar toen ze ouder was bleek het erg moeilijk om af te leren. We hadden al verschillende dingen geprobeerd, zoals vieze middeltjes op de duim smeren en een rubberen duimhoesje. Maar ze duimde er gewoon 'doorheen'. Afgelopen jaar kreeg ze daarom van Sinterklaas 2 mooie duimhoesjes. Ze vond ze wel mooi, maar was er toch niet zo blij mee, want haar duim bracht haar altijd rust en troost. We hebben het daarom stapsgewijs aangepakt. We zijn gestart met het dragen v.h. hoesje overdag na school (zo lang ze op school niet duimde hoefde ze hem van ons niet om tijdens schooltijd) en in het weekend de hele dag. Na 1 volle stikkerkaart zijn we over gegaan op de nachten. Dat vond ze het lastigste, want ze gebruikte haar duim echt om in slaap te vallen. Voor ons als ouders was het ook een uitdaging, want ze ging nu ineens niet meer gemakkelijk slapen. Na nog 2 volle stikkerkaarten (net voor haar 7e verjaardag) zei ze dat ze het zonder duimhoesje kon. We hebben dat getest en inderdaad, ze heeft niet meer terug gegrepen naar haar duim! Binnen 2 maanden had ze haar levenslange gewoonte afgeleerd. Als beloning kreeg ze een tasje vol met nagellakjes, die ze nu op alle 10 d'r vingers kan doen

Milou Hamels Avatar
Milou Hamels
29/05/21

Niet slapen zonder duim Ondanks dat Arne er zeker van was dat hij niet kon slapen zonder zijn duim heeft hij het toch geprobeerd. En voor elke dag dat het gelukt was een sticker geplakt. Nu heeft hij al 14 stickers op een rij en daar zijn we heel trotst op.

Yvette Veenema Avatar
Yvette Veenema
29/05/21

Prachtig roze duimhoesje Dankzij het prachtige roze duimhoesje met uiltjes is onze Julia binnen 2 maanden gestopt met duimen! Het eelt op haar duim is weg en ze is erg blij dat het gelukt is. Ze was ook super gemotiveerd.

Marijke Aarnoudse Avatar
Marijke Aarnoudse
29/05/21

Niets hielp Tim sabbelde graag op zijn wijs- en middelvinger. We hadden al veel geprobeerd om hem hiermee te laten stoppen, van pleisters tot bitex. Niets hielp. Tot we deze hoesjes vonden. Elke avond mag hij kiezen tussen de dino’s en de raketten. Vol trots laat hij het hoesje zien en gaat daarna lekker slapen. We weten dat hij ondertussen best zonder hoesje kan, naar hij vindt het zelf nog te leuk om met hoesje te slapen. We laten het maar even zo.

Annamerie Mars Avatar
Annamerie Mars
29/05/21

Stickers plakken Mijn dochtertje duimde altijd wanneer ze haar lievelingsknuffel bij haar heeft. Om problemen met haar gebit in de toekomst te voorkomen, in overleg met haar pogingen gedaan, om te stoppen met duimen. Dit lukte niet.

Toen kwamen we op deze site terecht. Haar zelf de hoesjes uit laten kiezen. Gelijk gestart toen we de hoesjes ontvangen hadden. We hebben twee keer geprobeerd haar zonder hoesje te laten slapen, maar deze stap was toen te vroeg. Elke nacht wanneer ze niet duimde, mocht ze een sticker plakken. Wanneer ze genoeg stickers had, gingen wij wat leuks doen. Vorige week gestopt met het hoesje en nu hebben we haar niet meer zien duimen.

Sandra Janssen Avatar
Sandra Janssen
29/05/21

Ze is supertrots op zichzelf Lotte duimde echt dag en nacht, al vanaf vlak na haar geboorte. Ze sprak onduidelijk en wilde zelf ook graag het duimen afleren voordat ze naar de basisschool (“de echte school” zoals ze het zelf noemt) zou gaan. Na ongeveer 4 weken het duimhoesje te dragen was ze het duimen overdag al heel ver afgeleerd en deden we het hoesje alleen eind van de middag als ze moe werd nog even om. Nu, een week of 6 later en net na haar vierde verjaardag kunnen we het hoesje ‘s nachts ook af laten. Ze heeft het nooit onprettig gevonden om het hoesje te dragen en vroeg er zelf naar als wij het vergaten om te doen bijv. na het handen wassen. Nu Lotte niet meer duimt praat ze veel duidelijker en ze is supertrots op zichzelf!!

Inge Klerks Avatar
Inge Klerks
29/05/21

Binnen slechts 15 dagen gestopt! Hannah duimt al van klein af aan. Haar duim was echt haar steun en toeverlaat! Maar enkele weken geleden zijn we bij de tandarts geweest en deze raadde aan om zo snel mogelijk te stoppen met duimen. Diezelfde dag zegt Hannah dat ze graag gaatjes voor oorbellen wil. Samen bedenken mama en Hannah een plannetje; als Hannah stopt met duimen, krijgt ze gaatjes. Samen gaan we op zoek naar een hulpmiddel en komen op de website van Nietmeerduimen terecht en hier kiest Hannah het zeemeerminnendesign uit. Ook komen we de leuke aftelkalender tegen, dus het cadeautje aan het einde van de kalender zijn de gaatjes. En zo stopt Hannah binnen slechts 15 dagen met duimen!!

Linda de Hollander Avatar
Linda de Hollander
29/05/21

Met behulp van de hoesjes ging het haar een stuk makkelijker af In de nacht ging het eigenlijk gelijk goed. De momenten na eten/voor bed waren wat moeilijker, maar met behulp van de hoesjes ging het haar een stuk makkelijker af. Mvg Patrick Verseveldt.

Patrick Verseveldt Avatar
Patrick Verseveldt
29/05/21

Het duimhoesje was heel handig Het is Katelijne heel goed gelukt om te stoppen met duimen! Het duimhoesje was heel handig.

Katelijne Vink Avatar
Katelijne Vink
29/05/21

Wat een uitvinding! Felynn was een hardnekkige duimster. Vooral als ze rustig zat of moe was. Na een week het hoesje gedragen te dragen was het overdag niet meer nodig. Voor de zekerheid deden we hem 's nachts nog wel om. Dat bouwden we af naar alleen een pleister en al snel was het duimhoesje niet meer nodig. Ze is gestopt! Wat een uitvinding die hoesjes.

Celesta Heinen Avatar
Celesta Heinen
29/05/21

Zo trots op haar! Noé is van baby af aan een echte duimster. In bed, tijdens tv-kijken maar vooral als ze Liesje (haar lievelingsknuffel) in haar armen heeft gaat die duim in haar mond. Na een tandartsbezoek op zoek gegaan naar tips om duimen tegen te gaan. Ik kwam op deze website en dacht "laten we het proberen". En sinds we dit in gebruik hebben, duimt ze niet meer. Ook zonder de hoesjes duimt ze niet meer. En soms wil ze de duimhoesjes nog graag om. Zo trots op haar!

Roëlle de Jager Avatar
Roëlle de Jager
29/05/21

Welverdiend diploma Na meerdere pogingen om te stoppen met duimen zijn wij wat gaan Googlen en kwamen wij uit bij het duimhoesje. Nadat Jason zelf zijn hoesje mocht uitzoeken met natuurlijk een dinosaurus print zijn we van start gegaan. In het begin ging dit niet even makkelijk, zeker met in slaap komen hebben we een tijd lopen dubben. Uiteindelijk is dit ook goed gegaan en gaf Jason zelfs aan te willen slapen met het duimhoesje. Nu sinds 2 weken zonder duimhoesje ook in de nacht vonden wij het tijd worden voor een wel verdiende diploma!

Saroja Knoester Avatar
Saroja Knoester
29/05/21

Praat met je kind Pieter was al gestopt met duimen, maar toch belandde zijn duim soms weer in de mond. Pieter wilde zelf echt al stoppen met duimen en het duimhoesje was een welkome hulp. Op momenten van onoplettendheid zoals bij het televisie kijken en 's nachts werd hij eraan herinnerd dat hij niet meer wil duimen. Dat zou ook onze tip zijn voor andere ouders; praat met je kind over het duimen, wat zit erachter en waarom is het goed om te stoppen.

Wim Boele Avatar
Wim Boele
29/05/21

Was een beetje sceptisch Indy ging duimen toen de speen weg moest. Dus ongeveer toen ze 2 jaar was. Toen deed ik een oproep via fb: hoe komt mijn dochter van het duimen af. (Inmiddels was ze bijna 6) dus werd dat wel tijd. Een van de school ouders zei duimhoesjes... via jullie site. Ik dacht zou het echt? Beetje sceptisch ging ik kijken op jullie site en besloot ik toch twee hoesjes te kopen. Ik heb er geen seconde spijt van. Indy vond het heel interessant en leuk om de hoesjes om haar duim te doen. Naar 2/3 maand was ze verlost van jaren lang duimen.

Bimalka Avatar
Bimalka
29/05/21

Eerste winst al binnen Het vingerhoesje past goed. Mijn kleindochter van bijna 3 jaar zuigt op 2 vingers en met haar andere vinger krabt ze haar wangetje open, zodat er plekjes ontstaan. Petra heeft daar een hoesje voor gemaakt zodat de 3 vingers bedekt zijn. We wachten af of ze er baat bij heeft want het is nog te vroeg na 1 dag maar we hebben goede moed. Ze kan haar wangetje niet meer openkrabben dus dat is al winst. Namens Lindsey en haar ouders heel erg bedankt.

Baukje Vlaming Avatar
Baukje Vlaming
29/05/21

Senne is gestopt met duimen! In december 2019 hadden we voor het eerst een duimhoesje in huis, want we hadden samen besloten met Senne dat hij ging stoppen met duimen. Senne duimde bij het tablet/tv kijken en als hij ging slapen. We dachten het hoesje alleen om te doen als hij wat ging kijken. Toen werd Senne ziek door een griepje en vonden we het toch zielig. Dus hebben we toen niet doorgezet met het duimhoesje. Door het vele handen wassen was Senne z'n duimen 4 weken geleden helemaal schraal geworden. We besloten samen dat dit het moment was om het nog een keer te proberen maar nu zouden we het hoesje 24 uur om laten. Dit werkte! Dag 1 verlangde hij nog naar zijn duim, maar op dag 3 zei hij al zonder hoesje te kunnen. Op dag 7 was hij zo overtuigd van zichzelf dat we akkoord gingen om het hoesje overdag af te laten. Senne heeft sinds dag 1, 1 dag geen sticker kunnen plakken omdat hij toch een seconde zijn duim pakte maar de rest van de tijd verliep het vlekkeloos. Hij was ervan overtuigd dat hij het kon en het hoesje hielp hem om zijn gewoonte te doorbreken. Na 4 weken vragen we nu zijn diploma aan, want we kunnen met recht zeggen: Senne is gestopt met duimen!

Kim Roza Avatar
Kim Roza
29/05/21

Als ik had geweten dat het zo gemakkelijk zou zijn Als ik had geweten dat het zo makkelijk zou zij en ik eerder van het bestaan afwist van de duimhoesjes dan was ik veel eerder begonnen. Mijn dochter Noor is 9 en had de grootste moeite te stoppen met duimen. Alles geprobeerd, voor velen vast bekend, maar niets hielp. Totdat ik via nietmeerduimen.nl een duimhoesje had besteld. Noor kon zelf het design samenstellen, dat is natuurlijk super leuk en haalt ook meteen de druk eraf van het 'moeten' stoppen. Het is leuk om te stoppen met zo'n leuk duimhoesje. En dat is precies wat er gebeurde. Twee weken heeft Noor het hoesje gedragen en elke ochtend kon ze trots een sticker plakken voor het behaalde resultaat. Na deze twee weken hebben we ervoor gekozen om nog twee weken het hoesje 's nachts om te laten, maar dat was eigenlijk niet meer nodig. Noor is volledig van het duimen af. Wij als ouders zijn hier uiteraard blij mee, maar Noor is trots dat ze dit zelf met een behulp van het duimhoesje heeft gedaan. En het heeft ook nog een diploma opgeleverd. Ik kan iedereen een duimhoesje van nietmeerduimen.nl aanraden.

Yvonne Patty Avatar
Yvonne Patty
29/05/21

Zoonlief is gemotiveerd Onze zoon van 11 jaar is al jaren geleden gestopt met duimen overdag, maar duimde soms nog wel ’s nachts. Wij waren in de veronderstelling dat dit alleen gebeurde als hij erg moe was maar volgens de orthodontist (waar wij recent voor de eerste keer waren) zou onze zoon veel meer duimen ‘s nachts. Na een paar keer midden in de nacht gekeken te hebben blijkt hij inderdaad in de loop van de nacht te gaan duimen. Duimen en een beugel dat gaat niet samen dus moesten we het duimen ’s nachts weer aan gaan pakken maar hoe ? Na alle standaardmaatregelen kwam ik uit bij nietmeerduimen.nl en nadat zoonlief een duimhoes had uitgezocht werd deze na een paar dagen geleverd. Het werkt perfect ! Zoonlief is gemotiveerd om de duimhoes te dragen en wat vooral belangrijk is: de duimhoes zit erg goed (mede dankzij de goede adviezen qua maat van Petra). Wat voor onze zoon ook erg belangrijk is, is dat de duim in de hoes niet gaat zweten maar dat de duimhoes goed ademt ! Kortom we zijn zeer tevreden en er wordt ’s nachts niet meer geduimd. Voorlopig blijven wij de duimhoes gebruiken!

Annette Avatar
Annette
29/05/21

Super trots en blij! Aantal maanden geleden al een duimhoesje, boekje en beloningskaart bij jullie besteld. Hadden met ons zoontje Bas afgesproken, dat zodra hij een melktandje zou verliezen....hij zou stoppen met duimen. Woensdag 22 juli was het zover, er gingen zowaar 2 tanden uit die dag en dus was het moment daar....stoppen met duimen voor onze Bas. En wat doet hij het goed (mede dankzij jullie duimhoesje), inmiddels al 4 nachten slaapt hij zonder zijn duim en mét het duimhoesje!! Overdag draagt hij hem soms, als hijzelf aangeeft zin te krijgen in zijn duim....doen we hem om! Wij zijn super trots op hem en blij met jullie duimhoesje!!!!

Debora van Schilt Avatar
Debora van Schilt
29/05/21

Alles geprobeerd We hebben in de afgelopen jaren van alles geprobeerd om onze zoon te helpen met het stoppen met duimen. Helaas had niks gewerkt. Enkele weken geleden hebben wij hem een filmpje laten zien wat er gebeurt met zijn gebit als hij zoveel duimt (tanden naar voren duwen) en hebben we hem het nieuwe duimhoesje laten uitzoeken. Vervolgens hebben wij deze eerst op alle moeilijke momenten laten dragen (tv kijken, auto rijden, slapen) en daarna hebben we het afgebouwd. Nu slaapt hij er alleen nog mee, maar doet hij het duimen overdag niet meer (ook zonder duimhoesje niet meer). Hij wil nu ook de nacht zonder hoesje proberen en het lijkt allemaal zo goed als klaar te zijn. Super!

Danielle Jansen Avatar
Danielle Jansen
29/05/21

Stickers plakken We kregen Fleur niet het duimen afgeleerd we hadden alles geprobeerd van de spullen voor op de duim te smeren ,pleisters plakken etc etc. We hebben het zelfs via de logopedie geprobeerd hopen dat ze er dan wel mee zou stoppen maar ook dit hielp niet. Toen hebben wij het duimhoesje besteld wat ze in het begin ook niet om wilde doen maar naar lang aandringen en volhouden ging ze toch overstag . En wat bleek ze vond het zelfs leuk en wilde hem niet meer afdoen en dit dan in combinatie met stickers plakken is het nu toch gelukt om ze te laten stoppen met duimen . Waarvoor onze dank en daarom willen we ze nu graag dit diploma geven .

Eric Buczko Avatar
Eric Buczko
29/05/21

We hebben nooit meer zijn duim in zijn mond gezien 🙂 Mathias heeft jarenlang geprobeerd om te stoppen met duimen. Van alles hebben we geprobeerd: producten van de apotheker, bittere laagjes aanbrengen op de nagel, belonen, berispen, negeren, afplakken... Niets hielp. Vorige maand heb ik Nietmeerduimen ontdekt, en op goed gelukt maar besteld. Maar boven alle verwachtingen was zijn neiging om te duimen vrijwel onmiddellijk gestopt. Voor de zekerheid hebben we het hoesje aangelaten, na 3 weken vroeg Mathias of het hoesje uitgelaten mocht worden. We hebben nooit meer zijn duim in zijn mond gezien 🙂

Cindy van Hove Avatar
Cindy van Hove
29/05/21

Uitstekende service en snelle levertijd. Wij zijn erg tevreden over de duimhoesjes. Overdag lukte het mijn dochter zelf om van het duimen af te komen, maar 's nachts verdween haar duim onbewust toch steeds weer in haar mond. Na even geprobeerd te hebben met pleisters, waren we op zoek naar een betere manier. Mijn dochter zocht zelf de hoesjes uit en was erg blij toen deze een paar dagen later op de mat lagen. Geen enkele avond problemen gehad met het om doen. Ze wilde ze zelf graag nog langer omhouden, hoewel wij het idee hadden dat ze toch wel van het duimen af was. Inmiddels is ze een trotse bezitter van het niet meer duimen diploma. Uitstekende service en snelle levertijd.

Eefje Avatar
Eefje
29/05/21

Kiki is erg blij met haar "duimlapje" Beste Petra, Voor onze dochter Kiki (7 jaar) heb ik 2x een duimhoesje besteld bij je. Kiki is erg blij met haar "duimlapje" en het gaat erg goed. In het begin dag en nacht om en nu slechts nog 's nachts, en als ze moe is en even op haar tablet mag. Afgelopen vrijdag hadden we een afspraak bij de tandarts en vertelde Kiki vol trots dat ze (bijna ) gestopt is met duimen. Ze heeft de Flyer aan de tandarts gegeven en hij vond het super knap van Kiki en was enthousiast over de duimhoesjes. Hij zei dat hij er zéker iets mee ging doen; hij zou het in zijn "tandartsen-groeps-app" sowieso al onder de aandacht brengen! Dat wilde ik je even laten weten. Groetjes Marlijn

Marlijn Avatar
Marlijn
29/05/21

Eerst speen toen duim Toen ze 3 was, gestopt met speen, maar begonnen met duimen. Toen ze 4 was gestopt met duimen. Paar maanden later slecht in haar vel en weer begonnen. Nu ze 5 is weer gestopt met duimen en nu hopelijk voorgoed.

Sandra Jans Avatar
Sandra Jans
29/05/21

Zo trots Hoesje besteld, direct zelf omgedaan. Alleen afgedaan met eten en handen wassen. Na een week kon hij al zonder! Nu een maand niet meer geduimd; niet meer overdag en niet meer 's nachts! Zo trots!

Laura Kropman Avatar
Laura Kropman
29/05/21

Blij met het resultaat We hebben het duimhoesje gebruikt en we willen haar het diploma geven als ze 2 maanden gestopt is. We zijn heel blij met het resultaat. Ze is nu 1.5 maand gestopt.

Bianca Noordermeer Avatar
Bianca Noordermeer
29/05/21

Een feest om te dragen Nooit een speen gehad,heel lang duimen in de nacht. Tape, vloeistof, uithalen, alles geprobeerd. Tot het duimhoesje! Een feest om te dragen en...... gestopt! Supertrots! Zowel Sarah als haar ouders!

Rijk van der Linden Avatar
Rijk van der Linden
29/05/21

Na aantal dagen al succes Gestart met de hoesjes en na een aantal dagen al succes!! Afgebouwd en toen sporadisch gebruik. Nu heeel af en toe de duim in de mond, maar dat is eigenlijk alleen voor de tv als ze moe is. Uiteraard wordt die er meteen uit gehaald. Super bedankt!!

Anke van Tiel Avatar
Anke van Tiel
29/05/21

Fantastische hoesjes Hallo beste mensen! Onze dochter Floortje is als 7 jarige eindelijk gestopt met duimen door jullie fantastische hoesjes! Zij zou heel graag van jullie een stoppen met duimen diploma ontvangen.

Niels Langereis Avatar
Niels Langereis
29/05/21

Beide dochters gestopt Hallo, Dankzij de niet meer duimen hoesjes zijn mijn dochters Kim (7 jaar) en Nina (4 jaar) gestopt met duimen! Ze zouden heel erg blij zijn met het diploma want dat was wel een extra stimulans!

Nellie Avatar
Nellie
29/05/21

Niet verwacht Niet verwacht, maar het hoesje heeft mijn zoontje echt van het duimen afgeholpen. Ik wist niet goed welke maat ik moest hebben en Petra heeft me hier prima bij geadviseerd. Ik vind de dmhoesjes een aanrader!

Petra Avatar
Petra
29/05/21

Na 3 maanden gestopt Beste meneer/mevrouw, Onze dochter Jette is na 3 maanden na het gebruik van de hoesjes gestopt met duimen! Super fijn, dank je wel! Wij ontvangen daarom ook graag een diploma voor haar. Hartelijke groet, Haitske

Haitske Avatar
Haitske
29/05/21

Na 4 dagen er van af Nadat mijn dochter zelf had aangegeven te willen stoppen met duimen ze is immers al 9 dacht ik bij mezelf hoe gaan we dit aanpakken. Uiteindelijk kwam ik bij nietmeerduimen.nl betaalbare hoesjes tegen met ook nog leuke printjes. Mijn dochter kon niet wachten tot hij er was en zei dat ze er klaar voor was. Maar op dag 1 in de avond kreeg ze de griep en heb ik t maar gelaten voor wat t was totdat ze zich weer wat fitter zou voelen. Zo gezegd zo gedaan en na 4 dagen!!!! Was ze er vanaf…..

Jolanda Avatar
Jolanda
29/05/21

Duimelotje Wij willen graag de diploma voor onze dochter Isabella. Zij was altijd een duimelotje en ik weet hoe lekker dat is. 2 maanden geleden was zij gevallen op haar gezicht buiten op de stenen, dus een hele dikke lip en tand door der lip. Zij mocht voorlopig niet duimen van de dokter. Ook de tandarts had gezegd dat ‘t beter was om niet te duimen en dat zij sowieso der best moest doen om te stoppen, omdat ze al een paar goeie tanden heeft. Sindsdien heeft ze niet meer geduimd en dat is nu al 2 maanden. wij zijn super trots op haar!!

Jennifer Avatar
Jennifer
29/05/21

In één week tijd! Hallo Petra, Dankzij het duimhoesje is onze dochter Norah van 5 jaar in een week tijd van het duimen af! We hebben ook de stickers gebruikt en de beloningskaart. Heel blij met het duimhoesje wat ze zelf had uitgekozen. Vriendelijke groet, Harmke

Harmke Avatar
Harmke
29/05/21

's nachts iets langer Overdag maar 1 week nodig gehad snachts iets langer maar is nu gelukkig helemaal klaar ermee.

B. Frank Avatar
B. Frank
29/05/21

Vingers deden pijn Rosalie is inmiddels 6, ze vond het heel moeilijk om te stoppen met haar twee vingers (wijsvinger en middelvinger) in haar mond te doen. Ze gebruikte haar vingers bijna niet, omdat ze ook pijn deden, vooral in de winter. We hebben er uiteindelijk bite tex op gedaan, extra grote motivatie was dat haar 2 voortanden ook eraan kwamen. In de avonden duurde het even voordat ze in slaap viel, maar het is gelukt!

Miriam Touw Avatar
Miriam Touw
29/05/21

Beveel jullie zeker aan! Mooie hoesjes die mijn dochtertje geholpen hebben te stoppen met duimen. Het was zelfs zo erg dat ik van de tandarts te horen kreeg dat ze nu echt moest stoppen. Erg tevreden en beveel jullie zeker aan!

Ineke (mama van Sofie) Avatar
Ineke (mama van Sofie)
29/05/21

Uitstekende service Wij zijn erg tevreden over de duimhoesjes. Overdag lukte het mijn dochter zelf om van het duimen af te komen, maar 's nachts verdween haar duim onbewust toch steeds weer in haar mond. Na even geprobeerd te hebben met pleisters, waren we op zoek naar een betere manier. Mijn dochter zocht zelf de hoesjes uit en was erg blij toen deze een paar dagen later op de mat lagen. Geen enkele avond problemen gehad met het om doen. Ze wilde ze zelf graag nog langer omhouden, hoewel wij het idee hadden dat ze toch wel van het duimen af was. Inmiddels is ze een trotse bezitter van het niet meer duimen diploma. Uitstekende service en snelle levertijd.

Eefje Avatar
Eefje
29/05/21

Mijn duim wil niet stoppen Mijn dochtertje van 5 zei al een hele tijd: "Ik wil wel stoppen met duimen, maar mijn duim wilt dat niet". Toen heb ik een hoesje voor haar aangeschaft en tot haar vreugde hebben we er nog 1 bijgewonnen via een winactie op IG. We hebben een mooie beloningskaarten met stickers bij gekregen en voor elke dag dat ze niet geduimd had, mocht ze een stickertje plakken. Hoesje ook om naar school/BSo, dat was interessant natuurlijk. Na 3 weken zoiets had ze helemaal niet meer geduimd en toen stickers geplakt voor de nachten zonder hoesje te slapen en na 3 nachten is ze helemaal gestopt met duimen. Echt fantastisch product. We hebben een mooie diploma aangevraagd en die moest ook mee naar school en de BSO en nu hangt ie op haar kamer. Ze is maar wat trots. Super vlotte en lieve service overigens!!

Charlotte Teunen Avatar
Charlotte Teunen
29/05/21

7,5 jaar intensief geduimd Hoi petra. Bedankt voor de duimhoesjes. Onze kyara heeft 7,5 jaar intensief geduimd samen net haar knuffel vanaf haar geboorte. Paar weken geleden het verzoek van de tandarts om te gaan stoppen om een mogelijke beugel proberen te voorkomen. Kyara heeft dit goed opgepakt en samen met ons het duimhoesje besteld in haar favoriete printje. Tot de dag van vandaag heeft ze niet meer geduimd en ook haar knuffel is afgezworen. Ze geeft zelf ook al aan het hoesje niet meer om te hoeven omdat ze het zelf kan. Suc6 verhaal dus....daarom wel een diploma verdiend. Kunnen jullie die toesturen voor Kyara?

Kim Avatar
Kim
29/05/21

Via de moeder van haar school vriendinnetje Via de moeder van haar school vriendinnetje kregen wij de "niet meer duimen" site toegestuurd.

Onze dochter had op de crèche een speen, na een gevecht om dat af te leren stond ons een andere uitdagingen te wachten toen ze eenmaal speen vrij was. Kleine meid had het duimen afgekeken bij een andere kindje op de slaapzaal. Via de moeder van haar school vriendinnetje kregen wij de "niet meer duimen" site toegestuurd. Ze heeft er toen 2 mooie duimhoesjes uitgekozen. September meteen begonnen met de hoesjes die zij de gehele dag en nacht om had. Sins half november is onze dochter geheel duimvrij!! Wij en onze dochter zijn super blij omdat het haar echt heeft geholpen!! Super bedankt hiervoor!! gr. Jennifer, Marcel en duimvrije Isabeau

Jennifer Rodgers Avatar
Jennifer Rodgers
29/05/21

TOP ding! Beste Petra, Het is alweer een paar maanden geleden maar ik MOET nog even melden dat het echt een TOP ding was, dat hoesje. Heel erg bedankt voor dit goede idee. Dochter van 7 zei zelf dat ze er nooit vanaf zou komen, dat het gewoon té fijn was om te duimen. Maar goed, toen ze het hoesje kreeg vond ze hem al prachtig. Ze begon met overdag omdoen, ook op school. De eerste avonden in bed probeerde ze het met het hoesje maar dat lukte echt niet, zei ze. We gaven haar daar ook alle vrijheid in en vertelden haar dat ze er gewoon langzaam aan moest wennen en dat ze het elke avond kon proberen. En jawel, nog geen twee weken later hield ze het hoesje 's nachts om. Na 3 dagen was het klaar. Hoesje raakte kwijt in een speeltuin en ik hield mijn hart vast maar nee. Dat bleek onnodig. NOOIT meer geduimd!! Echt fantastisch. Dat had ik niet durven dromen! Het feit dat ze het hoesje zelf af kon doen vond ik het meest 'tricky'. Maar doordat ze die keuze zelf kon maken voelde het voor haar juist heel veilig en relaxed denk ik. In ieder geval, het was een succes. Wij zijn blij! Tanden staan weer recht, top! Vr grt. Jitske ps: gebruik deze recensie gerust voor op je website.

Jitske Noordijk-Brouwers Avatar
Jitske Noordijk-Brouwers
29/05/21

Twijfels om cold turkey te stoppen Hoi Petra, Ik zou je nog laten weten hoe het ging. Nou ze is van het duimen af. In het begin had ik wel me twijfels om cold turkey te stoppen. Vond het ook weer zielig. Maar ze taald er helemaal niet meer naar. Ik ben voor haar eigenlijk heel blij. Ze is nu echt groot. Door het duimen leek ze ook nog gewoon klein. Ps: ik dacht dat ik je al had gemaild, maar kom het mailtje in mijn concepten tegen. Ik vond het al raar dat je nog niet gereageerd had. Maar zoals beloofd wilde ik je wel laten weten hoe het is afgelopen. Groetjes Denise

Denise Avatar
Denise
28/05/21

Volle beloningskaarten Het niet meer duimen gaat goed hoor. Theo heeft ondertussen al 2 volle beloningskalenders. Het cadeautje voor de eerste volle kaart werd een tandenborstel van pickachu die hij zelf gekozen had.,

Wat was hij blij. Zie foto. Bij z’n 2de volle kaart koos hij voor een magic box en vroeg een vriendje mee. Nu op naar de derde volle kaart. Zo trots op mn kleine ventje. Mvg Sarah

Ps: Ik had hem graag zo’n diploma gegeven na deze 3de volle kaart. Kan je me er eentje opsturen aub?

Sarah Avatar
Sarah
28/05/21

Wow wat knap Wow wat knap, overdag was je zo van het duimen af, 's nachts in bed duurde iets langer, maar dikke duim: je duimt niet meer!

Nienke Avatar
Nienke
28/05/21

Hulpmiddel stempelkaart Als hulpmiddel een stempelkaart. 30 nachten niet duimen, daarna een groot cadeau.

Jeanet Mens-van Dam Avatar
Jeanet Mens-van Dam
28/05/21