Yara is gestopt met duimen!

Ik had het niet verwacht…

Vandaag kreeg ik onderstaand bericht op onze Facebookpagina:

“Hallo Petra!
We zijn inmiddels 30 dagen verder en ik wou je even laten weten hoe ontzettend blij we wel zijn met de “duimpjes”. Yara is net 4 jaar geworden en duimde altijd bij het tv kijken, als ze moe was en vooral ‘s nachts. Sinds ze met de duimpjes slaapt is ze eveneens ook met duimen achter tv gestopt! Vandaag de 30 dagen gehaald en mocht ze eindelijk haar cadeautje openmaken dat ik al in januari had gekocht maar ik kreeg haar er niet toe om te stoppen. Ik had het niet verwacht dat het zou lukken maar dankzij jouw duimpjes is dat wel het geval! Ontzettend bedankt en nog veel succes ermee!”

Aftellen…

Lindsay, de mama van Yara, heeft een mooie beloningskaart gemaakt. Deze kaart heeft zeker bijgedragen aan dit mooie resultaat! Ook een duimpje omhoog voor mama Lindsay! ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *