Bonusmateriaal gratis bij elke bestelling

Elke klant kan een gratis lidmaatschap aanvragen voor onze Facebook Groep Nietmeerduimen.nl. Het is een besloten groep voor ouders van kinderen die duimen of vingerzuigen om ervaringen met elkaar te delen, vragen te stellen en om elkaar tips te geven.

Om onze klanten goed te ondertsteunen bij het ‘Stoppen met duimen’ proces, hebben we speciaal bonusmateriaal ontwikkeld. Dit bonusmateriaal kun je downloaden in onze besloten Facebook Groep. Hier kun je je aanmelden d.m.v het doorgeven van je bestelnummer. Op dit moment bieden we het volgende bonusmateriaal aan:

Logboek duimzuigen
Waar en op welke momenten duimt je kind het meeste? Wanneer heeft je kind de duim ‘nodig’? Bij verdriet, moeheid of als ze iets spannend vinden? Of zijn er ook ‘verveelmomenten’ waarop de duim of vinger onopgemerkt de mond in gaat?
Houd het een week bij om een goed beeld te krijgen. Dan kun je bij het stoppen met duimen je kind op de juiste momenten op de juiste manier ondersteunen.
 
Affirmaties
Affirmaties kunnen een wereld van verschil maken in het leven van jouw kind. Een affirmatie is een kort zinnetje dat je steeds herhaald. Dit hoeft niet hardop, het mag ook in jezelf. Affirmaties geven je kind kracht en helpen je kind bij het vergroten van hun zelfvertrouwen.
Ik heb 16 kleurrijke affirmatie kaartjes gemaakt die samen met je kind kunt gebruiken om de negatieve gedachten terug te dringen en te vervangen met allemaal mooie positieve gedachten.
 
Emoties Verwerken pakket
Blijdschap, verdriet, angst, boosheid, teleurstelling, agressie…in een kinderleven komen er heel wat emoties voorbij. Het is belangrijk dat kinderen hun emoties kunnen voelen, benoemen en uiten. Als dit niet gebeurd kunnen emoties zich vast zetten in het lichaam en ontstaan klachten als slecht slapen, buikpijn of hoofdpijn. Ook kan er ongewenst gedrag ontstaan, zoals bv. driftbuien, bedplassen en ook duimzuigen.
Een kind moet leren met zijn emoties om te gaan. Dat is niet altijd gemakkelijk. Hierbij kun je je kind helpen. Om je te ondersteunen bij de verwerking van bepaalde emoties heeft nietmeerduimen.nl dit pakket downloads ontwikkelt. Hiermee neem je je kind bij de hand bij de verwerking van de emotie die bv. het duimzuigen veroorzaakt.