arrow_drop_up arrow_drop_down

Luister niet alleen naar wat wij zeggen….

                                                                        Wat zeggen ouders over onze duimhoesjes?

Dit zeggen ouders die een duimhoesje bij ons hebben gekocht

Praat met je kind
Pieter was al gestopt met duimen, maar toch belandde zijn duim soms weer in de mond. Pieter wilde zelf echt al stoppen met duimen en het duimhoesje was een welkome hulp. Op momenten van onoplettendheid zoals bij het televisie kijken en 's nachts werd hij eraan herinnerd dat hij niet meer wil duimen. Dat zou ook onze tip zijn voor andere ouders; praat met je kind over het duimen, wat zit erachter en waarom is het goed om te stoppen.
Wim Boele
Was een beetje sceptisch
Indy ging duimen toen de speen weg moest. Dus ongeveer toen ze 2 jaar was. Toen deed ik een oproep via fb: hoe komt mijn dochter van het duimen af. (Inmiddels was ze bijna 6) dus werd dat wel tijd. Een van de school ouders zei duimhoesjes... via jullie site. Ik dacht zou het echt? Beetje sceptisch ging ik kijken op jullie site en besloot ik toch twee hoesjes te kopen. Ik heb er geen seconde spijt van. Indy vond het heel interessant en leuk om de hoesjes om haar duim te doen. Naar 2/3 maand was ze verlost van jaren lang duimen.
Bimalka
Eerste winst al binnen
Het vingerhoesje past goed. Mijn kleindochter van bijna 3 jaar zuigt op 2 vingers en met haar andere vinger krabt ze haar wangetje open, zodat er plekjes ontstaan. Petra heeft daar een hoesje voor gemaakt zodat de 3 vingers bedekt zijn. We wachten af of ze er baat bij heeft want het is nog te vroeg na 1 dag maar we hebben goede moed. Ze kan haar wangetje niet meer openkrabben dus dat is al winst. Namens Lindsey en haar ouders heel erg bedankt.
Baukje Vlaming
Senne is gestopt met duimen! 
In december 2019 hadden we voor het eerst een duimhoesje in huis, want we hadden samen besloten met Senne dat hij ging stoppen met duimen. Senne duimde bij het tablet/tv kijken en als hij ging slapen. We dachten het hoesje alleen om te doen als hij wat ging kijken. Toen werd Senne ziek door een griepje en vonden we het toch zielig. Dus hebben we toen niet doorgezet met het duimhoesje. Door het vele handen wassen was Senne z'n duimen 4 weken geleden helemaal schraal geworden. We besloten samen dat dit het moment was om het nog een keer te proberen maar nu zouden we het hoesje 24 uur om laten. Dit werkte! Dag 1 verlangde hij nog naar zijn duim, maar op dag 3 zei hij al zonder hoesje te kunnen. Op dag 7 was hij zo overtuigd van zichzelf dat we akkoord gingen om het hoesje overdag af te laten. Senne heeft sinds dag 1, 1 dag geen sticker kunnen plakken omdat hij toch een seconde zijn duim pakte maar de rest van de tijd verliep het vlekkeloos. Hij was ervan overtuigd dat hij het kon en het hoesje hielp hem om zijn gewoonte te doorbreken. Na 4 weken vragen we nu zijn diploma aan, want we kunnen met recht zeggen: Senne is gestopt met duimen!
Kim Roza
Noor is volledig van het duimen af

Als ik had geweten dat het zo makkelijk zou zij en ik eerder van het bestaan afwist van de duimhoesjes dan was ik veel eerder begonnen. Mijn dochter Noor is 9 en had de grootste moeite te stoppen met duimen. Alles geprobeerd, voor velen vast bekend, maar niets hielp. Totdat ik via nietmeerduimen.nl een duimhoesje had besteld. Noor kon zelf het design samenstellen, dat is natuurlijk super leuk en haalt ook meteen de druk eraf van het 'moeten' stoppen. Het is leuk om te stoppen met zo'n leuk duimhoesje. En dat is precies wat er gebeurde. Twee weken heeft Noor het hoesje gedragen en elke ochtend kon ze trots een sticker plakken voor het behaalde resultaat. Na deze twee weken hebben we ervoor gekozen om nog twee weken het hoesje 's nachts om te laten, maar dat was eigenlijk niet meer nodig. Noor is volledig van het duimen af. Wij als ouders zijn hier uiteraard blij mee, maar Noor is trots dat ze dit zelf met een behulp van het duimhoesje heeft gedaan. En het heeft ook nog een diploma opgeleverd. Ik kan iedereen een duimhoesje van nietmeerduimen.nl aanraden.

Yvonne Patty
Zoonlief is gemotiveerd

Onze zoon van 11 jaar is al jaren geleden gestopt met duimen overdag, maar duimde soms nog wel ’s nachts. Wij waren in de veronderstelling dat dit alleen gebeurde als hij erg moe was maar volgens de orthodontist (waar wij recent voor de eerste keer waren) zou onze zoon veel meer duimen ‘s nachts. Na een paar keer midden in de nacht gekeken te hebben blijkt hij inderdaad in de loop van de nacht te gaan duimen. Duimen en een beugel dat gaat niet samen dus moesten we het duimen ’s nachts weer aan gaan pakken maar hoe ? Na alle standaardmaatregelen kwam ik uit bij nietmeerduimen.nl en nadat zoonlief een duimhoes had uitgezocht werd deze na een paar dagen geleverd. Het werkt perfect ! Zoonlief is gemotiveerd om de duimhoes te dragen en wat vooral belangrijk is: de duimhoes zit erg goed (mede dankzij de goede adviezen qua maat van Petra). Wat voor onze zoon ook erg belangrijk is, is dat de duim in de hoes niet gaat zweten maar dat de duimhoes goed ademt ! Kortom we zijn zeer tevreden en er wordt ’s nachts niet meer geduimd. Voorlopig blijven wij de duimhoes gebruiken !

Annette
Super trots en blij!
Aantal maanden geleden al een duimhoesje, boekje en beloningskaart bij jullie besteld. Hadden met ons zoontje Bas afgesproken, dat zodra hij een melktandje zou verliezen....hij zou stoppen met duimen. Woensdag 22 juli was het zover, er gingen zowaar 2 tanden uit die dag en dus was het moment daar....stoppen met duimen voor onze Bas. En wat doet hij het goed (mede dankzij jullie duimhoesje), inmiddels al 4 nachten slaapt hij zonder zijn duim en mét het duimhoesje!! Overdag draagt hij hem soms, als hijzelf aangeeft zin te krijgen in zijn duim....doen we hem om! Wij zijn super trots op hem en blij met jullie duimhoesje!!!!
Debora van Schilt

Alles geprobeerd

 We hebben in de afgelopen jaren van alles geprobeerd om onze zoon te helpen met het stoppen met duimen. Helaas had niks gewerkt. Enkele weken geleden hebben wij hem een filmpje laten zien wat er gebeurt met zijn gebit als hij zoveel duimt (tanden naar voren duwen) en hebben we hem het nieuwe duimhoesje laten uitzoeken. Vervolgens hebben wij deze eerst op alle moeilijke momenten laten dragen (tv kijken, auto rijden, slapen) en daarna hebben we het afgebouwd. Nu slaapt hij er alleen nog mee, maar doet hij het duimen overdag niet meer (ook zonder duimhoesje niet meer). Hij wil nu ook de nacht zonder hoesje proberen en het lijkt allemaal zo goed als klaar te zijn. Super!
Danielle Jansen
Stickers plakken
We kregen Fleur niet het duimen afgeleerd we hadden alles geprobeerd van de spullen voor op de duim te smeren ,pleisters plakken etc etc. We hebben het zelfs via de logopedie geprobeerd hopen dat ze er dan wel mee zou stoppen maar ook dit hielp niet. Toen hebben wij het duimhoesje besteld wat ze in het begin ook niet om wilde doen maar naar lang aandringen en volhouden ging ze toch overstag . En wat bleek ze vond het zelfs leuk en wilde hem niet meer afdoen en dit dan in combinatie met stickers plakken is het nu toch gelukt om ze te laten stoppen met duimen . Waarvoor onze dank en daarom willen we ze nu graag dit diploma geven .
Eric Buczko
We hebben nooit meer zijn duim in zijn mond gezien :)

Mathias heeft jarenlang geprobeerd om te stoppen met duimen. Van alles hebben we geprobeerd: producten van de apotheker, bittere laagjes aanbrengen op de nagel, belonen, berispen, negeren, afplakken... Niets hielp. Vorige maand heb ik Nietmeerduimen ontdekt, en op goed gelukt maar besteld. Maar boven alle verwachtingen was zijn neiging om te duimen vrijwel onmiddellijk gestopt. Voor de zekerheid hebben we het hoesje aangelaten, na 3 weken vroeg Mathias of het hoesje uitgelaten mocht worden. We hebben nooit meer zijn duim in zijn mond gezien :-)

Cindy van Hove
Uitstekende service en snelle levertijd.

Wij zijn erg tevreden over de duimhoesjes. Overdag lukte het mijn dochter zelf om van het duimen af te komen, maar 's nachts verdween haar duim onbewust toch steeds weer in haar mond. Na even geprobeerd te hebben met pleisters, waren we op zoek naar een betere manier. Mijn dochter zocht zelf de hoesjes uit en was erg blij toen deze een paar dagen later op de mat lagen. Geen enkele avond problemen gehad met het om doen. Ze wilde ze zelf graag nog langer omhouden, hoewel wij het idee hadden dat ze toch wel van het duimen af was. Inmiddels is ze een trotse bezitter van het niet meer duimen diploma. Uitstekende service en snelle levertijd.

Eefje
Kiki is erg blij met haar "duimlapje"

Beste Petra, Voor onze dochter Kiki (7 jaar) heb ik 2x een duimhoesje besteld bij je. Kiki is erg blij met haar "duimlapje" en het gaat erg goed. In het begin dag en nacht om en nu slechts nog 's nachts, en als ze moe is en even op haar tablet mag. Afgelopen vrijdag hadden we een afspraak bij de tandarts en vertelde Kiki vol trots dat ze (bijna ) gestopt is met duimen. Ze heeft de Flyer aan de tandarts gegeven en hij vond het super knap van Kiki en was enthousiast over de duimhoesjes. Hij zei dat hij er zéker iets mee ging doen; hij zou het in zijn "tandartsen-groeps-app" sowieso al onder de aandacht brengen! Dat wilde ik je even laten weten. Groetjes Marlijn

Marlijn
Eerst speen toen duim
Toen ze 3 was, gestopt met speen, maar begonnen met duimen. Toen ze 4 was gestopt met duimen. Paar maanden later slecht in haar vel en weer begonnen. Nu ze 5 is weer gestopt met duimen en nu hopelijk voorgoed.
Sandra Jans
Zo trots
Hoesje besteld, direct zelf omgedaan. Alleen afgedaan met eten en handen wassen. Na een week kon hij al zonder! Nu een maand niet meer geduimd; niet meer overdag en niet meer 's nachts! Zo trots!
Laura Kropman
Blij met het resultaat
We hebben het duimhoesje gebruikt en we willen haar het diploma geven als ze 2 maanden gestopt is. We zijn heel blij met het resultaat. Ze is nu 1.5 maand gestopt.
Bianca Noordermeer
Een feest om te dragen
Nooit een speen gehad,heel lang duimen in de nacht. Tape, vloeistof, uithalen, alles geprobeerd. Tot het duimhoesje! Een feest om te dragen en...... gestopt! Supertrots! Zowel Sarah als haar ouders!
Rijk van der Linden
Na aantal dagen al succes
Gestart met de hoesjes en na een aantal dagen al succes!! Afgebouwd en toen sporadisch gebruik. Nu heeel af en toe de duim in de mond, maar dat is eigenlijk alleen voor de tv als ze moe is. Uiteraard wordt die er meteen uit gehaald. Super bedankt!!
Anke van Tiel
Fantastische hoesjes
Hallo beste mensen! Onze dochter Floortje is als 7 jarige eindelijk gestopt met duimen door jullie fantastische hoesjes! Zij zou heel graag van jullie een stoppen met duimen diploma ontvangen.
Niels Langereis
Beide dochters gestopt
Hallo, Dankzij de niet meer duimen hoesjes zijn mijn dochters Kim (7 jaar) en Nina (4 jaar) gestopt met duimen! Ze zouden heel erg blij zijn met het diploma want dat was wel een extra stimulans!
Nellie
Niet verwacht
Niet verwacht, maar het hoesje heeft mijn zoontje echt van het duimen afgeholpen. Ik wist niet goed welke maat ik moest hebben en Petra heeft me hier prima bij geadviseerd. Ik vind de dmhoesjes een aanrader!
Petra
Na 3 maanden gestopt
Beste meneer/mevrouw, Onze dochter Jette is na 3 maanden na het gebruik van de hoesjes gestopt met duimen! Super fijn, dank je wel! Wij ontvangen daarom ook graag een diploma voor haar. Hartelijke groet, Haitske
Haitske
Na 4 dagen er van af
Nadat mijn dochter zelf had aangegeven te willen stoppen met duimen ze is immers al 9 dacht ik bij mezelf hoe gaan we dit aanpakken. Uiteindelijk kwam ik bij nietmeerduimen.nl betaalbare hoesjes tegen met ook nog leuke printjes. Mijn dochter kon niet wachten tot hij er was en zei dat ze er klaar voor was. Maar op dag 1 in de avond kreeg ze de griep en heb ik t maar gelaten voor wat t was totdat ze zich weer wat fitter zou voelen. Zo gezegd zo gedaan en na 4 dagen!!!! Was ze er vanaf…..
Jolanda

Duimelotje

Wij willen graag de diploma voor onze dochter Isabella. Zij was altijd een duimelotje en ik weet hoe lekker dat is. 2 maanden geleden was zij gevallen op haar gezicht buiten op de stenen, dus een hele dikke lip en tand door der lip. Zij mocht voorlopig niet duimen van de dokter. Ook de tandarts had gezegd dat ‘t beter was om niet te duimen en dat zij sowieso der best moest doen om te stoppen, omdat ze al een paar goeie tanden heeft. Sindsdien heeft ze niet meer geduimd en dat is nu al 2 maanden. wij zijn super trots op haar!!
Jennifer

In één week tijd!

Hallo Petra, Dankzij het duimhoesje is onze dochter Norah van 5 jaar in een week tijd van het duimen af! We hebben ook de stickers gebruikt en de beloningskaart. Heel blij met het duimhoesje wat ze zelf had uitgekozen. Vriendelijke groet, Harmke
Harmke
's nachts iets langer
Overdag maar 1 week nodig gehad snachts iets langer maar is nu gelukkig helemaal klaar ermee.
B. Frank
Vingers deden pijn
Rosalie is inmiddels 6, ze vond het heel moeilijk om te stoppen met haar twee vingers (wijsvinger en middelvinger) in haar mond te doen. Ze gebruikte haar vingers bijna niet, omdat ze ook pijn deden, vooral in de winter. We hebben er uiteindelijk bite tex op gedaan, extra grote motivatie was dat haar 2 voortanden ook eraan kwamen. In de avonden duurde het even voordat ze in slaap viel, maar het is gelukt!
Miriam Touw
Beveel jullie zeker aan!
Mooie hoesjes die mijn dochtertje geholpen hebben te stoppen met duimen. Het was zelfs zo erg dat ik van de tandarts te horen kreeg dat ze nu echt moest stoppen. Erg tevreden en beveel jullie zeker aan!
Ineke (mama van Sofie)
Uitstekende service
Wij zijn erg tevreden over de duimhoesjes. Overdag lukte het mijn dochter zelf om van het duimen af te komen, maar 's nachts verdween haar duim onbewust toch steeds weer in haar mond. Na even geprobeerd te hebben met pleisters, waren we op zoek naar een betere manier. Mijn dochter zocht zelf de hoesjes uit en was erg blij toen deze een paar dagen later op de mat lagen. Geen enkele avond problemen gehad met het om doen. Ze wilde ze zelf graag nog langer omhouden, hoewel wij het idee hadden dat ze toch wel van het duimen af was. Inmiddels is ze een trotse bezitter van het niet meer duimen diploma. Uitstekende service en snelle levertijd.
Eefje
Mijn duim wil niet stoppen
Mijn dochtertje van 5 zei al een hele tijd: "Ik wil wel stoppen met duimen, maar mijn duim wilt dat niet". Toen heb ik een hoesje voor haar aangeschaft en tot haar vreugde hebben we er nog 1 bijgewonnen via een winactie op IG. We hebben een mooie beloningskaarten met stickers bij gekregen en voor elke dag dat ze niet geduimd had, mocht ze een stickertje plakken. Hoesje ook om naar school/BSo, dat was interessant natuurlijk. Na 3 weken zoiets had ze helemaal niet meer geduimd en toen stickers geplakt voor de nachten zonder hoesje te slapen en na 3 nachten is ze helemaal gestopt met duimen. Echt fantastisch product. We hebben een mooie diploma aangevraagd en die moest ook mee naar school en de BSO en nu hangt ie op haar kamer. Ze is maar wat trots. Super vlotte en lieve service overigens!!
Charlotte Teunen
 7,5 jaar intensief geduimd
Hoi petra. Bedankt voor de duimhoesjes. Onze kyara heeft 7,5 jaar intensief geduimd samen net haar knuffel vanaf haar geboorte. Paar weken geleden het verzoek van de tandarts om te gaan stoppen om een mogelijke beugel proberen te voorkomen. Kyara heeft dit goed opgepakt en samen met ons het duimhoesje besteld in haar favoriete printje. Tot de dag van vandaag heeft ze niet meer geduimd en ook haar knuffel is afgezworen. Ze geeft zelf ook al aan het hoesje niet meer om te hoeven omdat ze het zelf kan. Suc6 verhaal dus....daarom wel een diploma verdiend. Kunnen jullie die toesturen voor Kyara?
Kim
Via de moeder van haar school vriendinnetje 

Via de moeder van haar school vriendinnetje kregen wij de "niet meer duimen" site toegestuurd.

Onze dochter had op de crèche een speen, na een gevecht om dat af te leren stond ons een andere uitdagingen te wachten toen ze eenmaal speen vrij was. Kleine meid had het duimen afgekeken bij een andere kindje op de slaapzaal. Via de moeder van haar school vriendinnetje kregen wij de "niet meer duimen" site toegestuurd. Ze heeft er toen 2 mooie duimhoesjes uitgekozen. September meteen begonnen met de hoesjes die zij de gehele dag en nacht om had. Sins half november is onze dochter geheel duimvrij!! Wij en onze dochter zijn super blij omdat het haar echt heeft geholpen!! Super bedankt hiervoor!! gr. Jennifer, Marcel en duimvrije Isabeau
Jennifer Rodgers
TOP ding!
Beste Petra, Het is alweer een paar maanden geleden maar ik MOET nog even melden dat het echt een TOP ding was, dat hoesje. Heel erg bedankt voor dit goede idee. Dochter van 7 zei zelf dat ze er nooit vanaf zou komen, dat het gewoon té fijn was om te duimen. Maar goed, toen ze het hoesje kreeg vond ze hem al prachtig. Ze begon met overdag omdoen, ook op school. De eerste avonden in bed probeerde ze het met het hoesje maar dat lukte echt niet, zei ze. We gaven haar daar ook alle vrijheid in en vertelden haar dat ze er gewoon langzaam aan moest wennen en dat ze het elke avond kon proberen. En jawel, nog geen twee weken later hield ze het hoesje 's nachts om. Na 3 dagen was het klaar. Hoesje raakte kwijt in een speeltuin en ik hield mijn hart vast maar nee. Dat bleek onnodig. NOOIT meer geduimd!! Echt fantastisch. Dat had ik niet durven dromen! Het feit dat ze het hoesje zelf af kon doen vond ik het meest 'tricky'. Maar doordat ze die keuze zelf kon maken voelde het voor haar juist heel veilig en relaxed denk ik. In ieder geval, het was een succes. Wij zijn blij! Tanden staan weer recht, top! Vr grt. Jitske ps: gebruik deze recensie gerust voor op je website.
Jitske Noordijk-Brouwers
Twijfels om cold turkey te stoppen

Hoi Petra, Ik zou je nog laten weten hoe het ging. Nou ze is van het duimen af. In het begin had ik wel me twijfels om cold turkey te stoppen. Vond het ook weer zielig. Maar ze taald er helemaal niet meer naar. Ik ben voor haar eigenlijk heel blij. Ze is nu echt groot. Door het duimen leek ze ook nog gewoon klein. Ps: ik dacht dat ik je al had gemaild, maar kom het mailtje in mijn concepten tegen. Ik vond het al raar dat je nog niet gereageerd had. Maar zoals beloofd wilde ik je wel laten weten hoe het is afgelopen. Groetjes Denise

Denise
Wow wat knap
Wow wat knap, overdag was je zo van het duimen af, 's nachts in bed duurde iets langer, maar dikke duim: je duimt niet meer!
Nienke
Volle beloningskaarten

Het niet meer duimen gaat goed hoor. Theo heeft ondertussen al 2 volle beloningskalenders. Het cadeautje voor de eerste volle kaart werd een tandenborstel van pickachu die hij zelf gekozen had.,

Wat was hij blij. Zie foto. Bij z’n 2de volle kaart koos hij voor een magic box en vroeg een vriendje mee. Nu op naar de derde volle kaart. Zo trots op mn kleine ventje. Mvg Sarah 

Ps: Ik had hem graag zo’n diploma gegeven na deze 3de volle kaart. Kan je me er eentje opsturen aub?

Sarah 
Hulpmiddel stempelkaart
Als hulpmiddel een stempelkaart. 30 nachten niet duimen, daarna een groot cadeau.
Jeanet Mens-van Dam